1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: " TEN PRAVÝ OBLEK"

Lifestyle blog: " TEN PRAVÝ OBLEK"

Tu pravou ženu už jste našli, teď je čas najít ten pravý oblek pro váš svatební den! Jak ho vybrat? Na co se zaměřit a na co si dát pozor? Běžte k odborníkům, to je naše hlavní rada. U nás ve Zlatém jablku doporučujeme prodejnu Feratt, kde opravdu vědí, co prodávají a dokáží vám odborně poradit. Paní asistentky jsou tady navíc velmi milé a pomohou vám vybrat to nejlepší pro vás. 

Rozdíl v běžném obleku a obleku Feratt je patrný už na první pohled. Základem je kvalitní látka a dokonalý střih.  Pružný materiál vám zajistí maximální komfort, pohodlí, a hlavně se nekrčí. Ultra slim fit střih je zúžený v pase, čímž zvýrazní ramena. Sako má i výrazně užší rukávy – to vám nejen opticky prodlouží ruce, ale dodá i styl. Kvalitu obleku poznáte především podle ramen. Oblek musí dobře padnout a rukávy musí splývat s rameny. Nemusíme asi dodávat, že obleky Feratt toto splňují.

Co se týká kalhot, tak ty jsou elegantně zúžené a součástí je i protiskluzová guma v pase, která drží košili tak, aby nevylézala ven. I toto posouvá jejich obleky na vyšší úroveň.

Součástí obleku je i náprsní kapsa saka, která má uvnitř stejnou látku jako na podšívce saka a můžete ji tak použít jako ozdobný kapesník. Ještě dodáme, že sako má zkrácenou délku. Zkrátka, v obleku Feratt se budete cítit skvěle a pohodlně. Hlavně vám padne jako ulitý a bude vám slušet!

Nezapomeňte si vybrat i košili a kravatu. Tady je vhodné se i poradit s nevěstou jakou barvu mají její svatební šaty. Možná vás to překvapí, ale i bílá má mnoho odstínů. A je důležité vědět, zda odstín šatů nevěsty je studený nebo teplý. Ke kravatě je fajn sjednotit i kapesníček, přece jen jde o velkou a slavnostní událost. Pro tuto příležitost tady mají speciální sady kravat a kapesníčku.

Takže pánové, pokud vás letos čeká svatba, víte, kam jít ;) Hodně štěstí!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace