1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "CLEAR & HAPPY"

Lifestyle blog: "CLEAR & HAPPY"

Je čas na RITUÁLY. Ať už ráno nebo večer, nejlépe samozřejmě ráno i večer, udělejte si čas na svůj vlastní pleťový rituál. Je-li totiž naše pokožka v rovnováze, je šťastná. A pokud naše pleť vypadá zdravě a cítí se dobře, jsme šťastné i my.

Nejen hormonální změny dokáží naši pleť potrápit. Začíná léto, a to znamená jediné, změny teplot, suchý vzduch z klimatizace a agresivní sluníčko. Na to vše musíme naši pokožku připravit. Ale dnes se zaměříme na problematickou pleť.   

Pokud vás trápí akné na obličeji, mastná pleť nebo rozšířené póry, máme pro vás NOVINKUManufaktury. Nová řada produktů na problematickou pleť se jmenuje CLEAR & HAPPY a díky ní bude vaše pleť čistá a svěží.

Kosmetika obsahuje bylinky na akné, citrusy a okurku, to je ideální kombinace na čistou a svěží pleť. Přípravky z této řady nejen odstraní nečistoty a toxiny, zmírní projevy akné, zklidní pokožku a omezí tvorbu kožního mazu, ale také hydratují, rozjasňují a vytváří ochrannou bariéru před škodlivými vlivy prostředí.

A jaký je rituál pro čistou a zářivou pleť podle nové řady CLEAR & HAPPY?

  • HLOUBKOVÉ ČISTĚNÍ – čistící gel, peeling a maska na obličej 3v1
  • DOČISTĚNÍ A ZKLIDNĚNÍ PLETI – Čistící pleťová voda a tonikum
  • HYDRATACE A ROVNOVÁHA – Zklidňující, matující a hydratační pleťový krém
  • PRVNÍ POMOC NA PUPÍNKY – Zklidňující SOS gel na akné

Užívejte si čistou a svěží pleť!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace