1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Casting MISS CZECH REPUBLIC 2023 v sobotu 17. 9. 2022

Casting MISS CZECH REPUBLIC 2023 v sobotu 17. 9. 2022

Vstupenkou do velkého světa modelingu a showbusinessu pro dívky od 17 do 25 let může být casting dalšího ročníku soutěže Miss Czech Republic. Jeho zlínské kolo proběhne v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko v sobotu 17. září od 17 hodin. Součástí programu, kterým provede moderátorka Inna Puhajková, je i pěvecké vystoupení a fashion show.

Miss Czech Republic otevírá soutěž krásy pro rok 2023, a to castingy po celém Česku. Ve Zlíně nabídne příležitost zazářit dívkám ve věku od 17 do 25 let v sobotu 17. září v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko. Ty nejlepší pak mohou postoupit až do celorepublikového finále. V něm se bude bojovat o reprezentaci na největších světových soutěžích krásy v čele s Miss World. Vítězka finále také získá roční pronájem bytu v Praze, roční pronájem luxusního automobilu a pracovní kontrakt.

„Kromě castingu je připravený také program pro diváky. Těšit se mohou na pěvecké vystoupení Natálie Grossové a Adély Krejdlové, fashion show a soutěž o věcný dar. Budou mít také příležitost vyfotit se nebo získat autogram známých tváří – moderátorky Inny Puhajkové a členů poroty,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.  

V porotě zasednou ředitelka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko, její kreativní ředitel Sam Dolce a vítězky titulů Miss z minulého ročníku soutěže Krystyna Pyszko, Marianna Bečková a Adéla Maděryčová.

Registrace na casting proběhne od 15 do 16.15 hodin, casting samotný začíná v 17 hodin. V jeho prvním kole se dívky přestaví, v tom druhém odpovídají na otázky moderátorky a členů poroty. Dívky, které porota vybere jako postupující, absolvují také focení a natáčení.

Pro účast na castingu je, kromě trochy odvahy a sympatického vzhledu, nutné mít s sebou občanský průkaz, boty na jehlovém podpatku, černé kalhoty nebo džíny, outfit na představení a koktejlové šaty nebo overal na rozhovor.

 

Termín: 17. 9. 2022
Registrace: 15:00 - 16:15
Zahájení castingu: 17:00
Více info: https://www.missczechrep.cz/

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace