1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "NEJLEPŠÍ PŘÍTEL"

Lifestyle blog: "NEJLEPŠÍ PŘÍTEL"

O tom, že šperky Pandora píší váš vlastní příběh se rozepisovat nemusíme. Jaký je ale nejnovější příběh šperkařství Pandora? Možná trochu překvapivý, ale vlastně předvídatelný. Domácí mazlíčci jsou totiž nedílnou součástí našich životů a jsou to naši parťáci, kteří s námi sdílí dobré i špatné dny.

Asi i proto je jednou z podzimních novinek v prodejně Pandora OBOJEK PRO PEJSKY! Ano, opravdu je to tak. A to hned ve dvou barvách – černé a růžové, a v několika velikostech. Obojek je z tkaniny a nerezové oceli a každý má na přívěsku ve tvaru srdce vyrytý vzkaz „Best Friends Forever“. Na další dělený kroužek můžete přidat speciální přívěsek, který mu dodá osobitý vzhled. I váš pes ho totiž může nosit po svém. Stejně jako Bruno, náš speciální host pro tento článek.

Lásku k vašemu mazlíčkovi ovšem můžete projevit i pomocí stylových Pandora šperků – v nabídce najdete mnoho přívěsků na náramky, náušnice i řetízky odkazujících do zvířecího světa milovaných mazlíčků. A je jedno, jestli jste tým psi nebo tým kočky. Vybere si každý a je to krásný symbol toho, jak dát najevo vaše pouto.

A nakonec ještě náš tip na drobnost, která vám zpříjemní každodenní návrat domů – váš vyladěný kroužek na klíče. A stejně jako u náramků, můžete kroužky přidávat a připínat i různé přívěsky. Na výběr máte nejen stříbrnou variantu, ale i pozlacenou a koženou. I taková malá věc může být současně šperkem! A my máme takové stylové detaily rády.

Petra, Bára & Bruno

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace