1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Jak na nákupy ve výprodeji?"

Lifestyle blog: "Jak na nákupy ve výprodeji?"

Lednové výprodeje ve Zlatém jablku jsou v plném proudu a za nás jsou to ty nejlepší a nejvýhodnější nákupy z celého roku. A to hned z několika důvodů – u zimního oblečení a bot se slevy opravdu vyplatí a jsou velké, taky je ještě stihnete vynosit a když na to půjdete chytře, budou se vám hodit ještě pár dalších měsíců nebo i několik dalších sezón. Myslete na to, že opravdu nepotřebujete všechno. Snažte se svůj šatník doplnit o kousky základního šatníku nebo věci, které vynosíte i na jaře.

A po čem se v obchodech dívat?

Rifle jsou nedílnou součástí šatníku a dají se nosit na nekonečně mnoho způsobů. Hledejte světle modrou klasiku, která bude trendy vždycky nebo se poohlédněte po světle krémových. Ty jsou trendy už pár sezón, a ještě jim to vydrží. Navíc budou skvělé na první jarní dny!

Prošívaná bunda je skvělý variabilní kousek, který využijete v ne tak chladných dnech v zimě, v těch hodně mrazivých ji můžete vrstvit a dát ji třeba pod kabát a na jaře si ji jen přehodíte přes šaty nebo pod ní dáte jen triko s krátkým rukávem.

Košile – to snad ani nemusíme připomínat, že je základním kouskem šatníku číslo jedna. Vybírejte bílou, z kvalitní bavlny a s dlouhým rukávem. To je kousek, který zachrání jakýkoliv outfit!

Sako se také hodí vždy, a i z obyčejného outfitu vykouzlí stylový look. Tady se zaměřte na střih a někdy je fajn nedívat se na velikost a pokud ve výprodeji zbyly jen velké velikosti, nezoufejte a vemte ho a noste jako oversized! Černé je klasika, ale skvěle vypadají i světlé barvy.

Svetry se v zimě opravdu hodí, hlavně ty vlněné. Na jejich výběru si dejte opravdu záležet a radši si kupte jeden nebo dva opravdu kvalitních, za které si sice připlatíte, ale bude to lepší než pět levných. I v H&M narazíte na pár opravdu krásných kousků, které vám slevou udělají radost.

Dejte nám vědět co jste si pořídili!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace