1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "SILNÁ IMUNITA V ZIMĚ? NAČERPEJTE VITAMÍNY!"

Lifestyle blog: "SILNÁ IMUNITA V ZIMĚ? NAČERPEJTE VITAMÍNY!"

Dochází vám energie a elán ze začátku roku už vyprchal? První jarní dny jsou ještě daleko a v tomto zimním období, kdy nám chybí sluníčko a venku je zima, je potřeba se o sebe starat a myslet nejen na dobrou náladu, ale především na naše tělo.

Leden a únor nejsou úplně vhodné měsíce na detox těla, potřebujete spíše doplňovat vitamíny, dobře spát a prostě se celkově udržovat v pohodě. Nemoci a nachlazení jsou všude kolem nás, takže doplňujte hlavně vitamín C a D. A to nejen ve formě ovoce a jídla, ale i v tabletách. V zimě je pobyt na slunci poměrně vzácný, proto není na škodu doplňovat vitamín D ve formě tablet. „Céčko“ je pak základním stavebním kamenem naší silné imunity, takže to by mělo být každodenní součástí vašeho ranního rituálu. Prostě si zvykněte si ke snídani a ranní kávě nachystat i ovoce a jeden nebo dva vitamínové doplňky. Není potřeba to přehánět a vykoupit celou lékárnu. Prostě si vyberte to, co chybí vašemu tělu.

Velký výběr najdete v Lékárně BENU i v drogérii DM ve Zlatém jablku. V lékárně vám samozřejmě poradí a pomohou vybrat tu nejlepší kombinaci vitamínových doplňků přímo pro vaše potřeby. Pokud, ale nepotřebujete nic specifického, budou dostačující i vitamíny z DM. Tady pak najdete i spoustu dalších produktů, které pomáhají v péči o zdraví. Skvělé jsou malé lahvičky extra shotů ze zázvoru nebo červené řepy. Ale najdete tady i jiné nápoje na podporu imunity. A to jak studené nebo třeba bylinné čajové směsi. Je pro vás problém si v každodenním shonu udělat čas na čaj? Není nic jednoduššího než si ho připravit v práci a mít ho vždy na stole. O tělo je totiž hlavně potřeba pečovat zevnitř.

Takže hodně zdraví a myslete na sebe!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace