1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "RYZÍ LÁSKA"

Lifestyle blog: "RYZÍ LÁSKA"

Někdy má podobu zlata. Ale rozhodně to není podmínkou. Ať už se ji rozhodnete vyjádřit květinami, romantickou večeří, čokoládou nebo se přece jen rozhodnete pro šperk, půjde o projev pevného pouta mezi vámi dvěma.

Darovat šperk milované osobě už něco znamená. Většinou nedáváte najevo jen svou lásku, ale také se ukáže, jak moc milovanou osobu znáte. Darovat šperk znamená vnímat. Vkus a pocity toho druhého. Nevybírejte podle sebe, ale podle toho, jestli v tom krásném šperku vidíte svou lásku. Někdy i minimalisté mají sklon k maximalismu a u šperků to asi platí dvojnásob. A tím nechceme říct, že čím větší šperk vyberte, tím větší je vaše láska. Ale i když vaše partnerka dává například v oblékání přednost minimalismu, výrazné náušnice nebo náramek podtrhnou její krásu a osobnost.

V Klenotnictví Jolleo, které najdete v prvním patře Zlatého jablka, podlehnete kráse snadno. Najdete tady originální přepychové kousky, které budou dokonalou vzpomínkou na výjimečné okamžiky, perfektním dárkem k narozeninám, symbolem žádosti o ruku nebo třeba romantickým valentýnským dárkem. A pokud už za sebou máte i tu žádost o ruku, a letos vás čeká svatba, tady si vyberete i nádherné snubní prsteny.

Začíná únor. A právě někde mezi zimou a jarem je láska. Ale nemusíte ji dávat najevo jen 14. února, dejte ji najevo, když bude ten pravý čas.

(S láskou),

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace