1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Osvěžte si šatník s "by Wendy"

Lifestyle blog: Osvěžte si šatník s "by Wendy"

S prvními jarními dny přichází potřeba uklízet a obnovovat, a to nejen náš šatník. U toho většinou pak zjistíte, že ho zároveň potřebujete doplnit o pár nových kousků. Pak ale přichází na řadu otázka – „Žádá si nová sezóna nové trendy?“. Ne vždy tomu tak je. Někdy je možná dobré spolehnout se na klasiku, kterou jen oživíte.

Je jaro a vy musíte být vidět! Namíchejte si s námi skvělý koktejl z pestrých barev, výrazných doplňků, nadčasových proužků a elegantní černé. Pojďte se s námi podívat na fashion novinky z by Wendy. Tyto kousky upoutají pozornost už z dálky a kolemjdoucí na první pohled poznají, že vy máte trendy v malíčku! A jaké jsou ty největší trendy jara 2023? Barvy! Kdy jindy se do nich obléknout než po dlouhé šedivé zimě? Jednou z top barev, která by neměla ujít vaší pozornosti, je královská modrá a azurová až tyrkysově modrá. Dlouhé minimalistické šaty v královsky modré jsou také našim favoritem číslo jedna. Právě svou výraznou barvou povýší tyto jednoduché košilové šaty na dokonalý outfit letošního jara. U takto jednoduchých kousků si navíc můžete dovolit výrazné doplňky. My jsme sáhly po kabelce v metalických barvách.

Smělým spojením s perfektním výsledkem je kombinace červeno-oranžové s fialovou. Dvě opravdu výrazné barvy, které spolu ale dokonale fungují. Pokud nemáte odvahu na celý outfit v těchto dvou barvách, rozbijte ho béžovou nebo klasickými proužky. I tak budete nepřehlédnutelná.

V nadcházející sezóně si také budeme hrát s délkou sukní. A věřte nám, že vyhrají ty dlouhé a maxi. Těžko najdete něco víc ženského než dlouhou sukni s vysokým pasem, který ještě zvýrazníte páskem. K dominantní azurové barvě bude stačit jen bílá košile, přes kterou jsme ještě přehodily mikinu s proužky.

A pokud nejste na barvy, klidně zůstaňte u své oblíbené černé. Ta nevyjde z módy nikdy. Stačí když se zaměříte na detaily v podobě střihu kalhot nebo na vzor a materiál. I krajka a výrazný vzor totiž dokáží zázraky. Který z našich outfitů je váš favorit?

Přejeme vám krásné jaro,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace