1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / GDPR

GDPR

Wi-Fizdarma

V celem prostoru nákupního centra

 

 

 

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ – KAMEROVÝ SYSTÉM SE ZÁZNAMEM

dle nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jako „Nařízení“)

 

  1. Kdo zpracovává Vaše osobní údaje a jak se na nás obrátit?

Správcem je: Zlaté jablko, a.s., se sídlem Nám. Míru 174, 760 01 Zlín, IČ: 253 39 737

       Naše kontaktní údaje jsou:       e-mail: info@zlatejablko.cz, tel: +420 571 817 111

  1. Jaké osobní údaje zpracováváme?

Vaše obrazové záznamy pořízené prostřednictvím kamerového systému v objektu Obchodního a zábavního centra Zlaté jablko.

  1. Proč Vaše osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje?

Vaše údaje zpracováváme za účelem předcházení, odhalování a prokazování protiprávního jednání návštěvníků obchodního centra, sledování průchodnosti únikových cest, odhalování náhodných zdravotních kolapsů, odhalování vzniku živelných událostí a jiných škod. Právním základem zpracování je ochrana oprávněných zájmů správce spočívajících v zajištění ochrany osob, majetku a celkové bezpečnosti objektu obchodního centra. Z těchto důvodů můžeme zpracovávat Vaše osobní údaje i bez Vašeho výslovného souhlasu. Při zpracování osobních údajů nedochází k profilování.

  1. Komu můžeme Vaše osobní údaje dále předat?

Osobní údaje mohou být poskytnuty subjektům, které pro nás provádí zpracování osobních údajů (zajišťují provoz kamerového systému), zejména se jedná o subjekty zajišťující ostrahu objektu.

Dále mohou být Vaše osobní údaje předávány státním orgánům v případě soudních, přestupkových a jiných správních řízení, prověřování a vyšetřování trestných činů (Policie ČR, jiné orgány činné v trestním řízení) a také pojišťovnám za účelem řešení škodních událostí. Vaše osobní údaje nebudeme předávat do třetí země mimo Evropskou unii ani mezinárodní organizaci.

  1. Jak dlouho budeme uchovávat Vaše osobní údaje?

Osobní údaje získané z kamerového systému budeme uchovávat pod dobu nejdéle 7 dnů. Po uplynutí této doby budou Vaše osobní údaje vymazány, pokud je nebude dále potřeba uchovávat pro šetření mimořádných událostí.

  1. Jaká práva můžete uplatnit?

Máte právo na přístup ke zpracovávaným osobním údajům, a to spolu s informacemi uvedenými v tomto poučení. Máte právo na opravu nepřesných osobních údajů, a dále právo požadovat omezení jejich zpracování anebo výmaz („právo být zapomenut“), a to zejména v případě, pokud osobní údaje již nejsou potřebné pro vymezené účely anebo pokud byly zpracovány protiprávně. Z důvodů týkajících se Vaší konkrétní situace máte právo kdykoli vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů. Za určitých situací máte právo na přenositelnost osobních údajů k jinému správci. V případě, že se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušování Nařízení, máte právo podat stížnost u dozorového úřadu ve smyslu Nařízení, tj. zejména Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika, e-mail posta@uoou.cz, web https://www.uoou.cz. Všechna shora uvedená práva je možno uplatnit v rozsahu dle Nařízení (obecné nařízení EU 2016/679). Svá práva můžete kdykoliv uplatnit kontaktováním správce na shora uvedených kontaktních údajích.

  1. Co se stane, když nám osobní údaje neposkytnete?

Získání osobních údajů prostřednictvím kamerového systému se záznamem je nezbytné pro zajištění ochrany osob, majetku a celkové bezpečnosti, a to jak naší, tak i Vás a třetích osob vyskytujících se v objektu Obchodního a zábavního centra Zlaté jablko. Bez poskytnutí těchto osobních údajů nemůžeme zajistit potřebnou míru bezpečnosti. Proto nelze vstoupit do objektu Obchodního a zábavního centra Zlaté jablko, aniž by ke zpracování Vašich osobních údajů nedocházelo.

 

 

 


Novinky

  • Další nabídka
  • Další nabídka
  • Další nabídka

Buď ve spojení

CEWE FOTOKNIHA je nejlepším způsobem uschování vzpomínek

uživatel: CEWE FOTOLAB 07.04.2020 13:21

Během celého roku vytvoříme desítky, stovky snímků. Vyberte ty nejlepší fotky, které obvykle zůstávají v mobilních telefonech nebo fotoaparátech a dejte jim reá… ukázat víc

Diskuse

Od pondělí 6. 4. otevřena prodejna CHOCOLATE SHOP

uživatel: ZLATÉ JABLKO 06.04.2020 08:57

Od pondělí 6. 4. bude znovu otevřena prodejna CHOCOLATE SHOP ve 2. patře Zlatého jablka v čase 9 - 17h. Na veškeré zboží včetně vázaných kuličke Lindt je SLEVA 40% (neplatí pouze na alkohol).… ukázat víc

Diskuse

Lifestyle blog: Selfcare & manikúra!

uživatel: ZLATÉ JABLKO 04.04.2020 12:11

Co hezkého pro sebe můžete udělat právě teď? Právě v těchto dnech, kdy většinu svého času trávíme doma a snažíme se zachovat si chladnou hlavu, myslet pozitivně a těšíme se,… celý příspěvek

Diskuse

Hravě proti nudě!

uživatel: KNIHKUPECTVÍ LUXOR 03.04.2020 11:06

Jste doma s dětmi nebo s partnerem a všechny společenské hry, co máte ve skříni, už vás dávno omrzely? Pak pro vás máme dobrou zprávu, protože v Knihkupectví Luxor … ukázat víc

Diskuse
Načíst další


načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace