1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / Timeout kolekce jaro/léto 2017

Timeout kolekce jaro/léto 2017

Timeout kolekce tradičně čerpá inspiraci na pobřeží oceánu. Sezóna jaro/léto 2017 se nese v přirozeném až minimalistickém duchu s důrazem na přírodní a přirozený vzhled barev, materiálů a struktur. Odráží se ve lněných materiálech, přírodních odstínech modré, různorodých opráních a mačkaných efektech. Pocta je zde věnována moři s námořními detaily, jako jsou provazy nebo síťoviny. Škála barev je rozdělena do mnoha přirozených přírodních odstínů, které reprezentují pobřeží – hnědé zemité odstíny, písek, kamení, indigo. V této uvolněné kultivovanosti se rustikální setkává s moderním v příjemném volnočasovém mixu.

Letní kolekce Timeout zároveň reflektuje inspiraci v exotických zemích a trendech, které působí jako „tavící kotlík“ všech vlivů v souladu s dnešním multikulturním světem. Tento vliv najdeme především v dámské „Weekend“ linii, která zahrnuje dlouhé sukně/šaty s exotickými vzory, krajkové detaily, oversize topy, pohodlné střihy a lehké, splývavé materiály jako je viskóza nebo tencel.
V kolekci najdeme samozřejmě i tradiční zastoupení denimu, a to nejen klasické jeansy, denim sukně nebo šortky, ale take letní splývavou variantu chambray a tencelu na košilích, halenkách, sukních nebo šatičkách. Letní denim podtrhuje volnočasové, přesto ženské linie. Navozuje atmosféru víkendových trhů a usrkávání kávy při ranní procházce.

TIMEOUT  Spring/Summer 17 odráží jak globální trendy, tak i základní kořeny značky. Nezaměřuje se na určitou skupinu lidí nebo trh, naopak oslovuje stale větší počet “globálních občanů” z různých vrstev a koutů světa. Kolekce Timeout se nesnaží své nositele kamkoliv zařadit. Naopak, snaží se setřít nejen kulturní rozdíly, ale i hranici mezi časem stráveným prací a zábavou. Tím vzniká kolekce, která je vhodná pro jakoukoliv volnočasovou či semi-formální příležitost a dává prostor vlastní invenci v kombinování jednotlivých kousků.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace