1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "JARNÍ INSPIRACE Z VABACCI A INN SHOES"

Lifestyle blog: "JARNÍ INSPIRACE Z VABACCI A INN SHOES"

Venku si užíváme prvního jarního sluníčka a v obchodech nám pomalu dávkují jarní kolekce. My je pro vás samozřejmě všechny sledujeme a postupně vám je všechny představíme.

Minulý týden jsme se byly podívat na první kousky z kolekce jaro/léto 2017 VABACCI a rovnou jsme k nim vyzkoušely jarní novinky z INN SHOES

Značka Vabacci v únoru představila i prekolekci společenských šatů, kterou stále ještě můžete najít na prodejně – nyní již doplněnou o první jarní novinky. Společenská kolekce je především černá, doplněná o zlaté a třpytivé detaily. Hlavní roli ovšem hrají OVERALY.

Z jarní kolekce jsme vyzkoušely parádní pohodlné kalhoty teplákového stylu pro volnější dny. Nebo světlé teplákové šaty s jemným proužkem, které v kombinaci s dlouhým sáčkem využijete i do práce. 

V INN SHOES najdete několik výrazných kousků, které stojí nejen za vyzkoušení. Elegantní barevné lodičky jsou skvělým doplňkem k černým šatům. Bílé kožené tenisky by tohle jaro neměly chybět v žádném šatníku. Navíc se skvěle kombinují s jakýmkoliv outfitem. 

Petra & Bára 

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace