1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Casting MISS FACE v pátek 24. března v Jablku!

Casting MISS FACE v pátek 24. března v Jablku!

Soutěž krásy Miss Face Czech Republic byla založena modelkou Taťánou Makarenko v roce 2010 se záměrem uspořádat v České republice soutěž krásy pro dívky ve věku od 17 do 25 let, ve které nerozhodují jen výška a míry, ale především půvab a sympatie. Od roku 2015 Miss Face Czech Republic vysílá své vítězky na světové soutěže krásy. Vítězka jezdí reprezentovat na soutěž Miss Grand International, 1. runner up jezdí reprezentovat na Miss Intercontinental. 2. runner up jezdí reprezentovat na Miss Global. Miss Social Media jezdí reprezentovat na Miss Tourism Queen International.

Již od svého založení je nezbytnou součástí celé soutěže charitativní aspekt, který byl vetknut i do sloganu Miss Face „Krásné tváře pomáhají“. Miss Face Czech Republic podporuje Českou neonatologickou společnost.

Příspěvky vybrané na podporu předčasně narozeným dětem v České republice putují ze sponzorských darů, výtěžku ze vstupného na finálový večer, prodeje kalendářů s finalistkami daného ročníku, dražby korunky vítězky, prodeje propagačních předmětů, věcných sponzorských darů a v neposlední řadě z dobrovolných příspěvků návštěvníků finálového večera.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace