1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "VYJARNĚTE SE!"

Lifestyle blog: "VYJARNĚTE SE!"

Čeká nás dlouhý víkend a oslava svátku jara – Velikonoc. Počasí nám podle předpovědi moc přát nebude, ale doma si to můžeme jarně nazdobit. Jarní květiny, dekorace v podobě symbolů přicházejícího jara – ptáčky, zajíce, ovečky nebo věnce na dveře a mnoho dalšího najdete v přízemí v KVĚTINÁŘSTVÍ ORCHIDEJ.

Něžné jarní květiny vypadají krásně zasazené v mechu – jako nádobu můžete použít nejen květináče a truhlíky, ale i různé košíky a misky. V květinářství Orchidej si pro vás připravili už hotové bedýnky plné jarních kvítků a dekorací. Budou vypadat krásně u vstupních dveří nebo na prostřeném velikonočním stole. 

Další stylovou dekorací jsou skleněné vázy, hrnky a misky osázené miniaturními narcisky nebo voňavým hyacintem – ty využijete na menší stůl nebo na parapet na okno. Budou i krásným dárkem, pokud se chystáte na sváteční návštěvu.

Jarní dekorace, která vnese do domova čerstvý vánek a kousek opravdové přírody, jsou větvičky „kočiček“ ve váze nebo džbánku. Můžete je navíc ozdobit pomocí zavěšených vajíček. Kreativitě se meze nekladou. :) 

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace