1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Hlavně pohodlně"

Lifestyle blog: "Hlavně pohodlně"

Čekání na léto je letos docela dlouhé, ale my pořád věříme, že se ukáže, a tak aspoň nakupujeme letní šatník. V OFFICE SHOES si můžete obohatit i svůj letní botník - nyní už legendárními Birkenstock

Jejich pevné německé základy stojí na mnohaleté tradici a zároveň na vysoké kvalitě. Po více jak dvou staletích fungování se značka dostala do povědomí zákazníků po celém světě. A hlavě díky bloggerkám se z této původně zdravotní obuvi stal fenomén.

Pokud patříte mezi ty, co nové trendy a módní novinky pečlivě sledují, nemohly vám tyto pantofle uniknout.

Pohodlné Birkenstock můžete kombinovat s maxi šaty a kloboukem, nosit je můžete i k šortkám nebo riflím. Do práce, do školy, na cesty. Unikátní anatomicky tvarovaná stélka vám zajistí takové pohodlí, že tyhle boty v létě nesundáte!

Takže pokud už jedny máte, vytáhněte je ze zimního spánku. Pokud ne, je načase si jedny pořídit. Různé modely i barevné varianty, právě teď v Office shoes ve Zlatém jablku!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace