1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "Denim láska z GASu"

Fashion blog: "Denim láska z GASu"

Denim je srdcem i duší značky GAS a i v letní kolekci má svou důležitou roli. Je ale důmyslně doplněn květinovými vzory na šatech a tunikách, kterým to v jeho společnosti náramně sluší.

Kolekce je nenásilně rozdělena do několika částí, které mají základ v různých barevných kombinacích a vzorech. Můžete jimi ale velmi plynule proplouvat a otevřít tak možnost mnoha variantám letního outfitu. Barevně je aktuální kolekce velice dobře kombinovatelná, takže nemůžete udělat krok vedle.

Velmi jsme ocenily použité materiály nejen u lehkých triček a tunik, ale i u denimových věcí. Třeba dlouhé maxi šaty nebo volnější boyfriend kalhoty byly opravdu moc pohodlné a příjemné – doporučujeme. :) 

Bílý denim, kraťásky s kotvičkama a letní květinové vzory jsou to pravé pro přirozený a svěží letní look, ať jste na dovolené nebo v pracovním procesu v městské džungli. 

Petra & Bára 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace