1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "BAREVNÉ LÉTO"

Lifestyle blog: "BAREVNÉ LÉTO"

Pohodlí je u bot klíčové, na tom se shodneme. A není asi jiné roční období než léto, kdy můžeme nosit téměř nekonečné množství typů bot. 

V létě si užíváme různé aktivity, střídáme prostředí a s tím i oblečení a boty. Tenisky, žabky, sandály, boty na klínku, lodičky, gumáky, plátěné boty…..a spoustu dalších variant obutí. Přesto se každou letní sezónu objeví nový trend, který některým z nás obohatí botník. 

Letos můžete téměř ve všech obchodech s obuví narazit na GUMOVÉ BOTY – není to zas až taková novinka, ale i letos přichází s novými tvary, barvami nebo ozdobami. 

Klasické baleríny, vykrojené baleríny, rovná podrážka, nízké podpatky, sandály – nabídka je široká, stejně jako barevná škála nabízených bot. Ve Zlatém jablku najdete velký výběr v CCC, gumové sandálky jako dělané na letní party pak hledejte v GUESS.

U těchto gumových bot na léto vybírejte barvy a noste je k letním šatům. Na běhání po městě jsou dokonalé, navíc vás nepřekvapí ani letní přeháňka :)

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace