1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: " DRESS CODE – SVATBA"

Fashion blog: " DRESS CODE – SVATBA"

Léto a začátek podzimu si většina zamilovaných párů vybírá pro svůj svatební den. Takže pokud i vy máte v diáři někde mezi dovolenou a festivalem poznačeno – SVATBA – věnujte následujícímu článku pozornost, protože jsme si pro vás připravily pár tipů v čem přijít jako host na svatbu a čemu byste se měla rozhodně vyhnout! 

BÍLÁ – NE/ KRAJKA – ANO
První pravidlo je naprosto zásadní – bílé šaty může ten den mít jen a pouze nevěsta! Určitě si tedy nevybírejte dlouhé bílé šaty. Aby nebyli další hosté zmateni, kdo že se ten den vdává. Povoleny jsou světlé a pudrové odstíny a krajka - přece jen jde o velmi romantický den. 

ČERNÁ – ANO I NE
Určitě se vyhněte all black outfittu, povoleny jsou černé doplňky a černé prvky na šatech. 

VZORY A KVĚTINY – ANO
Drobné vzory a květinové motivy jsou rozhodně vítány. Zvláště pokud jde o svatbu venku. Nezapomeňte si přes šaty přehodit lehký šátek, který se bude hodit při přeháňce nebo večer.

CO ROZHODNĚ NE
Dokonce i pokud je svatba v uvolněnějším stylu, nikdy si neberte džíny! Ani pánové! Džíny jsou univerzální kousek, který se dá nosit a kombinovat do nekonečna, ale na svatbu se rozhodně nehodí. Pokud na kalhotách trváte, oblečte si dlouhé kalhoty do pasu se širokými nohavicemi. Perfektně se k nim bude hodit top těsně nad pas a boty na podpatku. Pánové zvolí klasické společenské kalhoty – hodí se tmavě modré nebo béžové. 
Také se vyhněte příliš vyzývavému oblečení – výstřih, minišaty, třpytivé materiály apod. V tento den se opravdu nehodí na sebe poutat příliš pozornosti a také se nejedná o party v klubu. Navíc nezapomeňte, že v šatech bude celý den a dlouho do noci a budete tančit, takže myslete na to, aby vám bylo v šatech hlavně pohodlně a aby se třeba nestalo, že ukážete něco, co nechcete.

Pro inspiraci jsme nachystaly několik kombinací. Ve Zlatém Jablku si určitě vyberete ve STEILMANN – především jejich nová značka Comma a oblečete tady navíc i svého partnera. Pánové mohou vybírat i v prodejně FERRAT. Šaty vhodné na svatbu najdete i v GUESS, GAS nebo ORSAY. Do konce července navíc ve slevách! 

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace