1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Barvy a vzory, které vás nakopnou!"

Lifestyle blog: "Barvy a vzory, které vás nakopnou!"

Věříme, že zdravý životní styl a sport je běžnou součástí vašich životů. Ať už běháte, chodíte do posilovny, cvičíte jógu nebo prostě rádi trávíte čas aktivně. Základem jakéhokoliv sportu je kvalitní a funkční oblečení. A co si budeme povídat, ano mělo by nám to i slušet ;) Určitě aspoň my holky si vybíráme sportovní oblečení hlavně podle barvy nebo vzoru. My jsme pro vás v Intersportu vybraly takové kousky, ve kterých budete nepřehlédnutelné a kterými rozbijete ten šedý podzim. Na ten totiž platí jenom barvy!

V módním průmyslu jsou značky, jejichž produkty poznáte už jen podle jejich signaturního vzoru. A právě mezi ně patří DESIGUAL. Asi nikoho nepřekvapí, že tento dnes už ikonický vzor, je inspirován nejbarevnějším a nejživějším městem – španělskou Barcelonou. 

Základem jejich filosofie je dát průchod pozitivním emocím, a aby byl každý člověk šťastný a plný života. Což se odráží ve všech jejich kolekcích oblečení a doplňků, kterým dominují barvy, květinové vzory, patchwork a rozmanité aplikace. Ve Zlatém Jablku si od této španělské značky můžete koupit jejich fitness kolekci, kterou prodává Intersport. 

Takže…3, 2, 1 START!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace