1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "JAKÝ BUDE VÁŠ ROK 2018?"

Lifestyle blog: "JAKÝ BUDE VÁŠ ROK 2018?"

I v dnešní elektronické době a s neustálým vývojem chytrých telefonů, kde máme elektronické kalendáře a poznámky, stále existují takoví, kteří nedají dopustit na klasické papírové diáře a poznámkové zápisníky. 

My obě patříme k zastáncům klasického papíru a kreativním duším, které potřebují všechny své myšlenky a události následujících dní zapisovat pěkně „postaru“. A každý rok touto dobou chodíme po papírnictvích a knihkupectvích a hledáme nový diář.

Diář je velmi osobní věc, která vás bude provázet po celý rok, takže ho vybíráme pečlivě. Někdy zvítězí klasika od Moleskine, jindy zase něco originálního.

Letos jsme se při sbírání inspirace pro tento článek shodly právě na té klasice od Moleskine, ale asi zvítězí nějaká netradiční barva. Obrovský výběr od této značky mají v nově otevřeném papírnictví PAPÍRNICTVÍ + v prvním patře Zlatého jablka. 

Pokud navíc chcete diář věnovat někomu ze svých blízkých, tady budete mít z čeho vybírat. Něco elegantního pro maminku, hravé Mimoně pro mladší sourozence, Rolling Stones pro staršího bráchu, designový kousek od Keitha Haringa pro milovníky umění.  Jestli hledáte něco opravdu výjimečného, pak sáhněte po sadě s perem od značky Parker.

V knihkupectví NEOLUXOR najdete zase instagramové hity, které potěší každou mladou slečnu.

Blogerky Lucie a Nicol z A Cup of Style přicházejí už druhý rok se svým vlastním motivačním diářem. Diář vás nejen provede celým rokem 2018, ale nechává prostor i pro vlastní poznámky a kreativitu. Najdete zde také řadu inspirativních a motivačních článků přímo od holek. 

Podruhé vydává svůj vlastní diář i Dara Rolins. Její ROK PODLE DARY je takový jako je sama Dara. Barevný, zábavný, inspirativní a nabízí i pohled do jejího soukromí. Je to zároveň průvodce zdravým životním stylem, kterým je Dara známá, včetně několika zajímavých receptů. Najdete tady nejen rady a postřehy, ale i tipy, jak dosáhnout harmonie a pocitu spokojenosti. 

Nakonec máme pro vás jeden dobročinný tip – koupí diáře TERIBEAR, podpoříte Nadaci Terezy Maxové, a navíc získáte elegantního průvodce rokem 2018. Celou kolekci TERIBEAR koupíte v NEOLUXORU.

Tak co, jaký bude váš rok 2018?

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace