1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Na hory i do města"

Lifestyle blog: "Na hory i do města"

Je polovina ledna a ty z vás, které patří ke sportovním nadšenkyním jste minimálně každý volný víkend někde na horách a zasněžených kopcích. Rozhodně si nemyslíme, že v tuhle pokročilou zimní dobu ještě nemáte celou výbavu od helmy až po teplé ponožky. Ale pokud už dnes odpočítáváte dny do vaší zimní dovolené, máme pro vás ještě jeden tip.

Možná při koupi bundy na lyže nebo snowboard řešíte, abyste ji mohla nosit i běžně do města a práce nebo školy. Samozřejmě to nejde vždy, proto je dobré mít i elegantní kabát nebo jinou bundu. ALE značka MEATFLY, jejíž prodejnu najdete v 1. patře Zlatého Jablka, má bundu, která tohle splní bezezbytku. Základem oblečení na hory je jeho funkčnost – tedy aby vám nebyla zima a nebyly po pár hodinách na sněhu promoklé. Dnes už naštěstí nemusíte dělat kompromisy mezi funkčností a stylem.

Žlutá parka RAINY, kterou si Kristýna vybrala, má všechny nezbytné technické vlastnosti, abyste se při sportu cítila dobře a v teple, ale zároveň v ní při večerních procházkách zimním střediskem nebo ve městě nebudete vypadat, jako že jste si právě odskočila ze svahu.

Parky nejsou žádnou novinkou, ale tahle rozhodně ano. Krásné kožené detaily můžete sladit se zimními boty nebo kabelkou. Díky možnosti stažení v pase dodáte bundě více streetový look. 
Takže se nebojte najít tu pravou zimní bundu i čistě jen ve sportovních prodejnách. V MEATFLY ve Zlatém Jablku vám milý personál rozhodně poradí. 

Užívejte si zimní jízdu, dokud máme sníh. 

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace