1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Rtěnka kterou musíte mít"

Lifestyle blog: "Rtěnka kterou musíte mít"

Tentokrát jsme pro vás mohly vyzkoušet opravdu skvělou novinku v prodejně Douglas.

Všichni milovníci Chanel a jedinečného krále Karla Lagerfelda pozor! Ten se spojil s australskou značkou ModelCo a vznikla tak nová doslova zářivá kolekce dekorativní kosmetiky. Jde o limitovanou kolekci, tak si pospěšte.

Kolekce KARL LAGERFELD + MODELCO se skládá z více než 50 kosmetických výrobků na obličej, oči a rty. V prodejně Douglas ve Zlatém Jablku si můžete koupit balzám na rty, rtěnku a lesk na rty. Bavit vás bude stylový design se siluetou hlavy samotného Karla Lagerfelda, která po otevření rtěnky svítí LED světlem. Designéři se opravdu vyřádili a nezapomněli také na vestavěné zrcátko pro snadné a přesné použití kdykoliv a kdekoliv! My jsme si rtěnku oblíbily hlavně pro její vlastnosti - je úžasně krémová a ihned po nanesení zaschne, zmatní a nehne se z místa. Na vlastní rty jsme vyzkoušely, že vydrží opravdu dlouho, i večeři nebo pár drinků.

Dalším produktem skrývajícím se v hlavě Karla je neutrální balzám na rty, který zjemňuje, vyhladí a hydratuje rty v jednom okamžiku. Vybrat si můžete ze dvou barevných “hlaviček” růžové a stříbrné. Je už jen na vás, která vás více osloví – vnitřek je stejný s bambuckým máslem, jojobovým olejem a vitamínem E.

Pro zakladatelku značky ModelCo - Shelley Sullivan byla pocta, spojit její kosmetické znalosti s jedním z nejvýraznějších světovým návrhářem. Tato edice kosmetiky je vhodná pro všechny typy pleti. Určitě ji vyzkoušejte. Nadchne vás!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace