1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Flower power"!

Lifestyle blog: "Flower power"!

Květinové vzory, potisky a výšivky vládnou létu! Tento trend nás snad nikdy neomrzí a s létem se pravidelně vrací. Je nadčasový, romantický, jemný a ženský. Květiny tuto sezónu dominují většině kolekcí, ovšem největší #flowerpower najdete v prodejně Orsay v přízemí Zlatého Jablka.

Šaty, kalhoty, topy ale i doplňky plné květů jsou kouskem, který udělá parádu v horkém letním dni. Můžete je nosit do města, na rodinné oslavy, nebo do práce.

V Orsay jsme pro vás vyzkoušely hned několik květinových outfitů a musíme říct, že je opravdu z čeho vybírat. Na své si příjde každá žena, ať už jste milovnice romantických šatů nebo volíte radši praktické kalhoty. Klasické pouzdrové šaty jako má na fotkách Petra využijete nejen v kanceláři, ale také při nějaké slavnostnjší chvíli – pro chladnější večery k nim přidejte černený svetr s volány a budete o to výraznější. Pokud jste spíše sportovní typ, oblékněte klasické kalhoty nebo jeany, na kterých najdete také květinové detaily v podobě nádherných výšivek.

Pokud máte raději delší a romantické šaty, také si jistě vyberete. Bára si oblékla dlouhé světlé šaty s odhalenými zády, ke kterým už stačí jen doladit pár doplňků. Třeba páskové sandálky a malou kabelku přes rameno.

Tyto květinové vzory si tak oblíbíte, že je nebudete chtít přestat nosit ani v chladnějších večerech, což nevadí. Skvěle si totiž rozumí s denim bundičkami nebo těmi koženými. Páskové boty vyměníte za tenisky a můžete vyrazit na večerní procházku nebo párty. I když se vzorované oblečení může zdát na první pohled složité na kombinování – nebojte se toho. Móda je zábava!

Užívejte si léto :)

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace