1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / VYFOŤ SE A HRAJ O JEDEN Z ATRAKTIVNÍCH RALLY ZÁŽITKŮ!

VYFOŤ SE A HRAJ O JEDEN Z ATRAKTIVNÍCH RALLY ZÁŽITKŮ!

Soutěžíme o atraktivní ceny v rámci závodu Barum Rally Zlín 2018. Chceš zažít spolujízdu, let vrtulníkem nad rychlostní zkouškou, nebo vyhrát VIP balíčky a spoustu dalších cen! Zapoj se do naší soutěže na Facebooku Zlatého jablka!

Pořiď si originální / kreativní foto v prostorách expozice vystavených vozidel na pasáži Zlatého jablka v termínu 6. 8. - 21. 8. a tuto fotografii pošli na face@zlatejablko.cz. Veškeré zaslané fotografie zveřejníme v albu "Foto soutěž o rally zážitky 2018" na profilu Zlatého jablka na Facebooku. Podmínkou zapojení do soutěže je sledování našeho profilu na FB. Po ukončení hlasování 21. 8. 2017 v 15.00 vyhlásíme 10 výherců. Pořadí výherců určí počet "like".

Není povoleno s vozidly jakkoliv manipulovat, nastupovat do nich nebo se jich dotýkat, tyto fotografie budou automaticky vyřazeny. Na fotografii musí být zachycen kromě vozu i soutěžící. Soutěžícím se může stát pouze fyzická osoba starší 18 let. Zlaté jablko jako pořadatel soutěže si i vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit nebo upravit pravidla soutěže.

Termín soutěže: 6. 8. 2018, 07.00hod - 21. 8. 2018, 15.00hod

Výhry: 

1. cena: Poznej nový rozměr rychlosti z pozice spolujezdce

2. cena: let vrtulníkem nad RZ

3. cena: VIP balíček Gold

4. cena VIP balíček Silver

5. cena: 2x VIP vstup na RZ Slušovice

6. - 10 cena: permanentka + program

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace