1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "Stylové novinky pro vaše nejmenší"

Fashion blog: "Stylové novinky pro vaše nejmenší"

Ano, ano, čeká nás ještě babí léto a my doufáme, že bude dlouhé a slunečné. Ale podzim už se pomalu začíná hlásit o slovo a v obchodech už se objevují podzimní kolekce. Výjimkou není ani prodejna LITTLE THINGS, která patří dětem a maminkám.

V nové podzimní kolekci najdete spoustu kousků, které jsou dělané pro babí léto i sychravý podzim. Základem jsou kvalitní materiály – bavlněné trička, mikiny a kalhoty, které doplňují nové funkční materiály jako tecnostretch, termolite a softshell. Ty budou součástí i zimní kolekce a děti tak budou v teple a pohodlí i v chladných a propršených dnech. Teplejší oblečení pro miminka je vyrobeno i s měkoučkého fleecu.

Novinky jsou i ve vzorech a barvách. Najdete tady základní barvy jako je šedá (stylové sáčko pro malé gentlemany), bílá a černá, která se snadno kombinují právě s barevnými vzory, kterým vládnou zvířátka nebo oblíbené puntíky.

V kolekci nechybí ani doplňky jako šátky, šály a čepice – vše je dokonale sladěno, takže si můžete jednotlivé kousky skombinovat podle vzorů a barev.

Pojďte s námi nahlédnout na to, co si tady pro vás nachystali. Na fotkách můžete sami vidět, že děti se tady cítí jako ryby ve vodě a to nejen proto, že je tady oblečou „od hlavičky až po patičky“, ale především proto, že tady jsou na prvním místě. A to doslova, je o ně postaráno, můžou si tady hrát i běhat. Je to prostě místo, kam maminky s dětmi chodí rády a my si toho všímáme pokaždé, když sem zavítáme.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace