1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "NEBOJTE SE UKÁZAT PONOŽKY"

Lifestyle blog: "NEBOJTE SE UKÁZAT PONOŽKY"

PONOŽKY jsou tak základní kus našich šatníků, že je bereme jako naprostou samozřejmost a mnohdy jim při nákupu nevěnujeme moc pozornosti. Škoda!

Začal podzim a je konec holým nohám a kotníkům! Je čas vytáhnout ponožky. A dokud ještě nebude úplná zima, tak si pojďme užít období, kdy je můžeme dát pěkně na obdiv!

Podzim a babí léto je fajn období, kdy se ještě nechceme vzdát oblíbených letních kousků a snažíme se je vrstvit, tak abychom je mohli nosit ještě alespoň chvíli. A tak když můžeme kombinovat letní šaty a svetry, můžeme si užít i tenisky a ponožky.

Na BAREVNÉ PONOŽKY vám nesmí chybět hlavně vtip a nadhled. Celkový outfit můžete pojmout buď jako hodně bláznivý a celobarevný, nebo barevnými ponožkami oživte allblack outfit a nechte tak vyniknout jen ponožky. Každopádně i něco tak zanedbatelného jako je tento malý kus oblečení, dokáže udělat i z obyčejného outfitu hodně stylovou záležitost. Noste je do tenisek, kožených kotníkových bot i mokasín. Dobře, teplé a tlusté ponožky v lodičkách s otevřenou špičkou jsou dost i na nás, takže sandálům s fuskama se vyhněte. ;)

A kam na ty správné ponožky? V Calzedonii v prvním patře Zlatého Jablka je asi největší výběr. Po plavkové sezóně tady přešli právě k ponožkám, punčochám a legínám. Najdete tady jednobarevné, pruhované, s ozdobami, s volánky i se stříbrnými nitkami. Nebojte se si je vzít i k šatům nebo sukni. Pokud hledáte úplný úlet, doporučujeme H&M. Tam v pánském oddělení najdete ponožky s komiksovými hrdiny, avokádem i volskými oky. Výběr už necháme na vás, každopádně se toho nebojte!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace