1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: pro stylové maminky!

Lifestyle blog: pro stylové maminky!

V prodejně LITTLE THINGS najdete nejen kompletní výbavu pro miminka i větší děti. Jsou tady připraveni i na nastávající maminky. Ty si tak na jednom místě můžou pořídit kompletní výbavu pro miminko – od oblečení, deky, zavinovačky a drobných doplňků až po plenky, kojenecké lahvičky a přírodní kosmetiku Weleda – ale i pohodlné a hlavně krásné oblečení pro sebe.

 

Kolekce je malá, ale ucelená a jednotlivé kusy můžete krásně kombinovat. Prioritou jsou kvalitní materiály a pohodlný střih. Těhotenská móda udělala mnoho velkých kroků dopředu. Takže se nemusíte zahalovat do velkých šatů, abyste se cítila pohodlně a nikde vás nic netlačilo. Pod značkou Little Things najdete oblečení, které poroste spolu s vámi v průběhu celého těhotenství a bude použitelné i po porodu.

 

V nabídce najdete jak bavlněné trička, tak košile nebo halenky. Kalhoty a rifle v různých odstínech jsou vždy doplněné o pružný bavlněný pás, který poroste s vámi.

 

I v těhotenství myslete na styl! Zapomeňte na neforemné a XXXL oblečení. Nechejte vyniknout tu ženskost, která všem nastávajícím maminkám tak sluší. Pokud vás to přece jen potáhne k šatníku manžela, tak si můžete půjčit jeho košili a použít ji jako overized s úzkými kalhotami. Pak už jen stačí hedvábný šátek a rtěnka.

 

P.S. Až si budete prohlíže fotky v tomto článku, nebojte, žádné velké změny nenastávají ;) Jsme sice hodně blízké kamarádky, ale k tomu společnému těhotenství nám pomohl jen malý trik. Přiště fotíme zase bez bříška, ale bylo moc příjemné si na maminky zatím aspoň „zahrát“.

 

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace