1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Vánoce s DOUGLAS"

Lifestyle blog: "Vánoce s DOUGLAS"

O víkendu začíná advent. Pamatujete, jak jsme jako malé děti dostávali adventní kalendáře a každý den jsme si mohli otevřít jedno okénko s čokoládou? Adventní kalendáře už ale nejsou jen o sladkostech. Tedy aspoň ty pro nás dospělé.

My máme tip na dárek pro vaše přítelkyně, manželky, sestry….kterým tak zpříjemníte odpočítávání dnů do Vánoc. V Parfumerii DOUGLAS najdete velký ADVENTNÍ KALENDÁŘ „Believe in Angels“ plný skvělých kosmetických pomocníků. Každé okénko skrývá jiný produkt – výživná séra, krémy na ruce, masky na obličej, miniatury vůní nebo dekorativní kosmetiku.

Další adventní kalendář „Lovely – Make up“ je zase plný dekorativní kosmetiky a pomocníků jako jsou štětce, pinzeta nebo pilník na nehty. Jeho růžová varianta je zase plná přípravků pečujících o pleť. Pokud si nebudete moct vybrat pak je tu ještě červená krabička s úžasným designem Louskáčka, která kombinuje produkty dekorativní kosmetiky a péče o pleť.

Všechny určitě potěší každou ženu.

V Douglas jsou ale připraveni na Vánoce ve všech směrech. Najdete tady vánoční bestsellery, speciální vánoční balíčky a hlavně tady jsou připraveni vám poradit co vybrat pro vaše nejbližší.

Takže pokud tápete, co letos vybrat, tady se určitě nespletete.  

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace