1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "TWIST IT!"

Lifestyle blog: "TWIST IT!"

Co momentálně milují všechny maminky? A co je jednoznačným must-have pro vaše děti? Lahve, termosky a vlastně celá řada pro stolovaní značky TWISTSHAKE! A nemusíte pro ně chodit daleko, stačí zajít do prvního patra Zlatého Jablka do prodejny LITTLE THINGS, kde najdete kompletní nabídku této řady pro dětské stolování.

Produkty TWISTSHAKE jsou vyrobeny ve Švédsku a jsou určené jak pro úplná miminka, tak pro větší děti. V nabídce prodejny LITTLE THINGS najdete vše od dudlíků, kojeneckých lahví přes nádobí a příbory až po speciální učící hrnečky. Vše je vyrobeno z prověřených materiálů, které neobsahují škodliviny (BPA, BPS a BPF) a jsou tak šetrné ke zdraví všech dětí. Jejich design je navíc navržen tak, aby jejich použití bylo snadné a zábavné.

Lahve s pítky umožňují připravit pro děti zdravý nápoj z vody a čerstvého ovoce. Lahev je navíc opatřena víčkem s ventilem, který zabraňuje vytékání. Zajistí tak pohodlné používání nejen pro děti, ale hlavně maminky.

V zimních měsících se budou hodit i TERMOSKY (ty udrží nápoj teplý i studený). Krásné barvy můžete sladit s kočárkem nebo přebalovací taškou.

Pokud hledáte vhodný dárek k Vánocům pro kamarádku, tak s tímto se určitě nespletete!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace