1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: S UGEM K LEHČÍ ZIMĚ

Lifestyle blog: S UGEM K LEHČÍ ZIMĚ

Nadešel čas ochutnat novou právě probíhající sezónní nabídku v UGO. Jmenuje se KRŮČEK K LEHČÍ ZIMĚ, protože po Vánocích ať jsme se snažili sebevíc, pár kil navíc se nás některých drží.

Ugo si pro své jedlíky připravilo opět, tak jako vždy, celé menu. Najdete v nich drinky, které díky přidanému zázvoru zahřejí, ale také za pomocí rukoly pročistí.

My dvě jsme měly ale větší hlad, proto jsme vyzkoušely variace salátů, které jsou plné vitamínů a energie do zimních dní! A že je letos ZIMA, aspoň tedy ve Zlíně, pořádná. Vybrat si můžete ze dvou velmi lákavých salátů, kdy pro milovníky masa nechybí kuře upravené na grilu s čerstvou mandarinkou, chuťově výrazným parmazánem a hřejivou kari zálivkou. Myslí ale také na vegetariány, kteří si pochutnají na nevšedním salátu s quinoa, pečenou dýní a velmi chutnou brusinkovou zálivkou.

Pokud máte ale méně času na oběd, rozhodně zvolte WRAP s uzenou kachnou, červeným zelím a švestkovou zálivkou, který si můžete vzít jen tak s sebou.

Dobrou chuť,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace