1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Jednoduché Véčko"

Lifestyle blog: "Jednoduché Véčko"

Co je v tuhle chvíli rozhodně #musthave ve vašem šatníku? Svetr s Véčkovým výstřihem. Proč? To, že Véčkový výstřih opticky zužuje ramena a napomáhá celkově ženské siluetě, se k vám ještě nedoneslo?

Ano, je to tak. Ty z vás, které tento V-trik už znáte, noste ho dál, protože je právě jeho doba. Letos jsou navíc v módě i zavinovací šaty a překládané výstřihy, které se nezavazují, ale mají podobný efekt, a ty se navíc skvěle přizpůsobí vaší konkrétní postavě. Jak moc do hloubky (doslova) zajdete, už je jen na vás. Véčko může být menší, těsně u krku, ale může zasáhnout až mezi prsa, takže záleží, jak moc ráda odhalujete své přednosti. Každopádně platí, že výraznější véčkový výstřih je lichotivý k plnější postavě.

Neformálně: Pokud v práci nemáte předepsaný dresscode, můžete vybírat mezi svetry všech možných tvarů a střihů. Úzký s hlubším výstřihem se hodí, jako spodní vrstva třeba pod kožený křivák. Volnější a huňatější Véčkový svetr si můžete naopak vzít s úzkými slim džínami nebo koženou sexy sukní. Díky jeho ovesized střihu nebudete působit tak moc vyzývavě.

Do práce: Formálnější svršek v podobě tenkého šedého svetříku s véčkovým výstřihem je jedním z nejoblíbenějších módních kousků žen po čtyřicítce. A není se čemu divit. Tato elegantní varianta svetru zakryje přesně to, co je potřeba, ale zároveň odhalí tu nejpevnější část dekoltu-hrudník. Díky lehčímu materiálu nepřidává zbytečně na objemu.

Na party: “Vé” výstřih je praktický i proto, že do něj můžete nosit podprsenku skoro jakéhokoliv tvaru, aniž by vykukovala. A nebo naopak můžete nechat kousek podprsenky vykouknout schválně. Kombinace jemné krajky a objemného svetru je teď právě hodně trendy. Pak už přidáte jen pár šperků, například navrstvené řetízky a váš outfit na party je ready.

Takže pokud stále hledáte ten zázračný kus oblečení, který vám padne, ať zhubnete nebo po Vánocích přiberete pár kil....už znáte superhrdinu s “V” sílou.

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace