1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "BACK TO SCHOOL"

Lifestyle blog: "BACK TO SCHOOL"

Prázdniny jsou téměř u konce a je nejvyšší čas se začít připravovat zpátky do školy. Jak se z toho nezbláznit a zvládnout vše s přehledem? Doporučujeme udělat si kafe, vzít papír a tužku a začít psát seznam. My vám dáme pár tipů na školní potřeby, bez kterých se školáci neobejdou, napříč obchody ve Zlatém Jablku.


Největší a nejdůležitější položkou na seznamu bude batoh. Opravdu OBROVSKÝ výběr najdete v prodejně MEATFLY v 1. patře. V nové kolekci značky Meatfly jsou krásné vzory a barevné kombinace, jak pro holky, tak pro kluky. Batohy jsou ergonomicky tvarované, mají vyztužená záda, některé navíc koupíte i s pouzdrem. Na nejoblíbenějších školních modelech nechybí ani reflexní prvky pro větší bezpečnost. Středoškoláky a vysokoškoláky pak určitě zaujmou batohy německé značky Aevor, které jsou vyrobeny z recyklovaných PET lahví a díky rolovacímu límci, zvětšíte v případě potřeby jejich objem o 10l. Jestli ještě váháte s výběrem batohu, pak jděte určitě sem – kromě batohů značky Meatfly, je tady velký výběr batohů Nugget nebo Dakine a Burton. Větší výběr jinde nenajdete.


Na začátek školního roku jsou připraveni i v PAPÍRNICTVÍ +. Tady koupíte veškeré školní pomůcky, jako jsou tužky, pera, pastelky, sešity a jiné bloky nebo třeba i školní diáře a rozvrhy.
V knihkupectví NEOLUXOR jsme pak objevily krásné sešity, obaly a organizéry PASTELINi v jemných pastelových barvách. Najdete tady i školní aktovky pro menší školáky, pouzdra nebo sešity s krásnými obaly, na kterých jsou fotky světových měst.


V neposlední řadě nesmíme zapomenout ani na svačinu a pitný režim. V prodejně ALBI najdete svačinové boxy, ale hlavně tady pořídíte skvělé lahve na vodu. Vybírat můžete z různých tvarů a velikostí, ale hlavně barev a printů.
Užijte si ten poslední prázdninový týden v klidu a pohodě a 2. září vykročte pravou nohou!


Petra & Bára
 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace