1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Usínat v krajkách a saténu"

Lifestyle blog: "Usínat v krajkách a saténu"

Už se blíží to období, kdy noci jsou delší než dny a v posteli budeme trávit více času. A to je důvod pořídit si alespoň jedno nové a krásné pyžamo, které vám bude dělat radost celý podzim a zimu je nutnost. Není totiž nic příjemnějšího než si po horké koupeli navléknout čerstvě vyprané oblíbené pyžamo a přehodit přes sebe příjemný saténový župánek. Staré a nevzhledné noční košile, pyžama a župany má doma snad každá žena - pryč s ním.

Chcete si užívat kouzlo luxusu pokaždé, když se zavrtáte po náročném dni do peřin? Vyberte si saténový komplet košile a kalhot s dlouhými nohavicemi, které vám budou svůdně klouzat po kůži. Pokud máte v posteli raději holé nohy pak se stačí poohlédnout po setu krátkých šortek a trička nebo tílka. Ráno ale mějte vedle postele připravený huňatý župan, do kterého se hned po probuzení zabalíte.

Pokud si potrpíte na luxusní materiály a nevadí vám sáhnout hlouběji do kapsy, můžete si vybrat noční oblečení ze saténu a hedvábných krajek. Obojí je velmi příjemné na kůži a věříme, že v takovém pyžamu budou vaše sny ještě hezčí.

Na barvě záleží!

Tradičně sexy je především červená barva, v kombinaci s luxusní krajkou nebo mašličkami. Pokud sáhnete po jemně růžové variantě, budete vypadat něžně, žensky a romanticky. Nude a krémový odstín působí nevinně a navíc vám ubere roky. Pokud máte ráda tajemno, pořiďte si saténové pyžamo v temně fialové nebo petrolejově modré barvě.

V pyžamu mezi lidi?

Vyrazit si v dlouhém saténovém pyžámku do společnosti chce určitou dávku odvahy, ale výsledek rozhodně stojí za to. V zahraničí nosí noční oblečení do ulic i na večírky nejen slavné krásky, ale i všechny ostatní milovnice módy.Je to totiž skvělá alternativa mini šatů, které jsou sice sexy, ale zároveň taky dost nepohodlné a poměrně okoukané. Ve volnějších střizích se budete cítit skvěle a lesklý satén přidá rafinovanosti, svůdnosti i originality. Obujte podpatky, na košilku oblékněte kožený křivák nebo dlouhy kardigan a dokonalý outfit je na světe.

Udějejte si čas jen sama pro sebe. Horká vana, levandulová pěna, svíčky kolem vany, oblíbený seriál na tabletu... pak jen vklouznout do saténového pyžamka, které navodí dokonalou atmošku....

Vaše Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace