1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Stylově na vánoční večírek, pod stromeček i na Silvestra"

Lifestyle blog: "Stylově na vánoční večírek, pod stromeček i na Silvestra"

Poslední dny v roce 2019 nemůžete nechat náhodě. Vylaďte vaše outfity do posledních detailů a trendů. Najít perfektní vánoční outfit není vždy snadné. Loni to byly svetry s vánočním motivem, ale prosinec je jeden velký večírek a i ke stromečku je potřeba se nastrojit, aby vám ten Ježíšek něco pěkného nadělil.

V elegantnějších šatech zazáří každá žena. Sametové šaty s dlouhými rukávy jsou nejen elegantní, ale zároveň i ženské, a proto ideální pro tyto sváteční dny. Netradiční temně modrá nebo zelená barva přitáhne pozornost okolí a černý klobouk nebo kotníkové biker boots odlehčí poněkud těžší střih šatů.

Pokud se chystáte na silvestrovskou oslavu s kamarády, oblékněte si to co máte ráda a v čem se cítíte dobře. Nemusíte se kvůli jednomu dnu v roce hodit do gala tak, že vás nikdo z přátel nepozná. Dejte si pohodlné kalhoty (třeba džíny s vysokým pasem) s oblíbenými teniskami, jen klasické tričko a mikinu vyměňte za flitrovanou halenku volnějšího střihu. Nebo si k oblíbeným teplejším koženým botám dejte lesklé minišaty. Nemusíte být zahalená ve třpytkách od hlavy až po paty, stačí když uděláte jen malou změnu ve vašem běžném denním odívání a hned budete vypadat slavnostně.

Ráda mixujete kousky, které se k sobě na první pohled rozhodně nehodí, ale vám je tak prostě dobře? V tom případě sáhněte po saténové midi sukni a k ní oblečte oblíbený teplý svetr v podobném odstínu nebo barvě. Áčkový střih sukně vás zeštíhlí a dodá na eleganci.Takový outfit možná nebude ten nejspolečenštější, ale rozhodně neokoukaný a vy v něm budete hvězdou večera.

Vánoční dny jsou totiž jako stvořené k tomu, abyste se oblékla do flitrů, třpytek a dalších sexy materiálů, v nichž budete nepřehlédnutelná. Nechte se inspirovat našimi outfity ze Zlatého Jablka a rozzařte se.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace