1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "WITH LOVE, PANDORA"

Lifestyle blog: "WITH LOVE, PANDORA"

Až budete číst tento článek, možná ho nechejte nenápadně otevřený v počítači, tak aby ho našel váš přítel. Nebo mu rovnou pošlete odkaz. Tedy pokud toužíte po šperku Pandora.

Je sice po Vánocích, ale Valentýn se blíží .) Tak mu to takto nenápadně připomeňte. Jestli je totiž nějaký dárek, který udělá radost každé ženě, je to ŠPERK.

Ukažte, že ji milujete. Nová kolekce Pandora Valentines's Day je plná lásky, polibků a romantických přívěsků, mezi nimiž najdete výrazné a třpytivé kousky, ale i jednoduché, které ocení holky a ženy, co si potrpí spíše na minimalismus a méně zdobené šperky.

Opravdu nádherné jsou náramky String of Beads Slider. Jednoduchý minimalistický náramek zdobí hladké kuličky v různých velikostech. V kolekci nechybí ani stejné prstýnky, ale také přívěsky. Takže jednoduše vytvoříte celý komplet. Tak jednoduché už nebude vybrat jen jeden jediný motiv. Když jste totiž přímo v prodejně Pandora, je to stejné, jako když jste v cukrárně a máte si vybrat jen jeden zákusek, ale chcete všechny.

Nová kolekce je prostě nádherná, ale ještě pořád můžete vybírat i mezi zlevněnými kousky. My jsme mezi nimi objevily nádherné zlaté náušnice, které jsou hodně výrazné a rozhodně nepřehlédnutelné.

Rozhodně se šperky nebojte vrstvit a kombinovat. Je to trend a nás rozhodně baví. Dávno neplatí, že by všechny šperky měly být v jednom odstínu zlata. Klidně kombinujte zlato a stříbro nebo i zlato s odstínem rose gold. Skvěle vypadají navrstvené řetízky různých délek a na ruku si dejte i několik prstýnků. Někdy zkrátka platí, že „více je více“.

A pokud pánové dočetli až sem, máme pro ně jednu radu na závěr. Než půjdete vybírat dárek pro svou lásku, nenápadně se podívejte, jaké šperky nosí. Ale i pokud jste úplně ztracení a nevíte si rady, tak to nevadí, slečny na prodejně v přízemí Zlatého Jablka mají přehled a rády vám poradí.

Nezapomeňte s námi sdílet vaše zamilované momenty na Instagramu @zlatejablko ♡♡♡

Vaše,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace