1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Užijte si "shopping fever" a nákupy ve Zlatem Jablku!

Užijte si "shopping fever" a nákupy ve Zlatem Jablku!

Původní termín oblíbené víkendové nákupní horečky nám vzala karanténa a uzavření všech obchodů. Ale Shopping Fever pokračuje! Už tento víkend si můžete užít nákupy v obchodech Zlatého Jablka, které budou plné slev, dárků a co víc, můžete si spolu s kamarádkou, sestrou nebo maminkou i v klidu sednout na kávu a dortík do Golden Café nebo třeba do Coffeeshop company. Mimochodem, v Golden Café začali dělat k snídani lívance, a to by mohl být fajn začátek dne, co říkáte?

Takže, do kterých svých oblíbených obchodů vyrazíte na jarní nákupy? A nezapomeňte, že hodina parkování je ZDARMA!

My jsme se byly podívat na novinky v TOMMY JEANS & CALVIN KLEIN v prvním patře, kde najdete kolekce těchto dvou prémiových lifestylových značek. Vyzkoušely jsme novinky z kolekce CK v naší oblíbené a nesmrtelné kombinaci černé a bílé. Jednoduché černé šaty s bílými detaily budou na jaro a léto skvělé. Navíc je můžete nosit na několik způsobů – hlavně ty bavlněné, co vyzkoušela Bára. Ty budou skvělé i k riflovým šortkám a jsou neskutečně pohodlné.

U takovýchto jednoduchých šatů si můžete pohrát s výraznými doplňky. Super vypadají s červeným batohem nebo výraznou ledvinkou. Na běhání po městě s kamarádkami nepotřebujete nic jiného!

Pokud hledáte malý batoh nebo ledvinku, do které dáte pár důležitých nezbytností, tady si určitě vyberete.

Takže si užijte skvělý víkend, ať už půjdete nakupovat sem nebo do GAS, GANT, Orsay nebo budete pátrat po kosmetických novinkách v Dermacol, a přejeme vám spoustu výhodných úlovků!

Více informací a kompletní seznam nabídek naleznete zde: https://myshoppingfever.cz/cs

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace