1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Na plný plyn s Barum Rally ve Zlatém jablku! Soutěž o rally ceny!

Na plný plyn s Barum Rally ve Zlatém jablku! Soutěž o rally ceny!

Barum Czech Rally Zlín je sice odložena na příští rok, přesto se na známých rychlostních zkouškách v okolí Zlína soutěžit bude. Organizátoři barumky ve spolupráci s OZC Zlaté Jablko připravili pro fanoušky i širokou veřejnost malou virtuální rally, která se uskuteční ve dnech 14. – 22. 8. 2020, vždy od 10:00 do 18:00. Soutěžit se bude na rychlostních zkouškách Zádveřice a Halenkovice. Centrem této virtuální rally bude OZC Zlaté Jablko, kde bude umístěn soutěžní trenažér a bude probíhat registrace zájemců.

„Jsme rádi, že můžeme pro naše fanoušky uspořádat tuto akci. Každý se může přijít jen tak svézt a vyzkoušet si závodní trenažér zapůjčený z Autoklubu České republiky. Ti s rallyovým srdcem se navíc mohou zúčastnit hlavní soutěže o horké sedadlo spolujezdce vedle Mirka Jakeše na testu ve Škodě Fabii R5 a mnoho zajímavých cen s motoristickou tématikou,“ láká fanoušky Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín.

Systém soutěže je přívětivý a pamatuje i na úplné nováčky. Soutěž bude rozdělena do dvou výkonnostních tříd, kdy účastníci zapsaní do kategorie R5 budou soutěžit proti času Miroslava Jakeše na RZ Zádveřice, všichni se Škodou Fabií R5 evo. Na své si přijdou i fanoušci vozů s jednou poháněnou nápravou. Ti se budou snažit porazit Adama Březíka v Halenkovicích na Peugeotu 208 R2. Virtuální rally se uskuteční na platformě PC hry Richard Burns Rally. Fanouškům rally tak nebrání nic v domácí přípravě a jistě se budou odehrávat souboje o desetinky. Vyhlášení a předání cen nejrychlejším účastníkům proběhne v neděli 23. 8. 2020 od 17:00 v prostorách rallyové expozice v přízemí OZC Zlaté Jablko, kde je naplánována také autogramiáda a malá beseda.

Tento týden ale nebude jen o virtuálním závodění. Organizátoři akce počítají s vystavením až tří soutěžních vozů předních českých posádek. Opět se fanouškům naskytne možnost detailně prozkoumat zajímavá vozidla. Doporučujeme tedy vzít s sebou mobily, fotoaparáty nebo i kamery a pořídit si na tuto jedinečnou akci vlastní vzpomínku. A fotit se nebudou jen auta. K dispozici bude také fotokoutek se stupni vítězů, na kterých se budete moci zvěčnit sami nebo s přáteli a zvednout nad hlavu poháry pro nejlepší.

Jestliže Vás akce nadchne natolik, že se budete chtít věnovat online rally, neváhejte, zastavte se u trenažéru a ptejte se. Organizátoři spolupracují i s pořadateli Mistrovství České republiky v online rally a rádi Vám pomohou začít s vlastním závoděním ve virtuálních rally. Ona totiž virtuální verze Barum Czech Rally Zlín bude v době této akce na spadnutí a bude se uzavírat startovní listina.

Sledujte naši událost, kterou jsme pro Vás na Facebooku založili. Budeme v ní uveřejňovat další informace k akci. Těšíme se na Vás >>> Zábava na plný plyn

 

Společná pravidla soutěží „Poraž Jakeše“ a „Poraž Březíka“

1. Organizátory soutěže jsou Rallye Zlín spol. s r.o.

2. Soutěž probíhá v OZC Zlaté Jablko od 14. 8. Do 22. 8. 2020. Vlastní soutěžní jízdy probíhají v každý z výše uvedených dní a to vždy od 10:00 – 18:00.

3. Soutěž probíhá ve dvou kategoriích. Kategorie R5 (Poraž Jakeše) soutěží na rychlostní zkoušce Zádveřice o délce 14.9 km s vozem Škoda Fabia R5 evo, proti času Miroslava Jakeše. Kategorie R2 (Poraž Březíka) soutěží na rychlostní zkoušce Halenkovice 4,2 km s vozem Peugeot 208 R2, proti času Adama Březíka.

4. Herním prostředím bude závodní hra Richard Burns Rally. Fyziky vozidel na úrovni NGP6. Všichni účastníci budou mít v rámci kategorie totožné podmínky. Ve hře bude zakázáno poškození vozidel. Účastník si bude moci zvolit, zda jízdu absolvuje s automatickou nebo manuální převodovkou.

5. Každý zájemce o hru je povinen vyplnit přihlášku do kategorie, ve které chce soutěžit. Není dovoleno, aby jeden účastník soutěžil v obou kategoriích. Podpisem přihlášky dává souhlas se zpracováním poskytnutých údajů pro potřeby soutěže a zároveň stvrzuje, že se seznámil s pravidly soutěže. Bez jejího vyplnění nebude do soutěže zapsán. Startovní číslo a výsledný čas zapisuje vždy obsluha trenažéru. Na pozdější vyplnění jakéhokoliv údaje nebude brán zřetel.

6. Každý zapsaný účastník má pouze jeden pokus porazit jednoho z jezdců denně. Svůj další pokus může absolvovat až následující den. Do celkových výsledků soutěže se mu však bude počítat pouze ten nejrychlejší čas z těchto pokusů.

7. Každému účastníkovi bude umožněn jeden průjezd na seznámení s vozem pro vybranou kategorii na rychlostní zkoušce s názvem Rally School Czech.

8. Oceněny budou vždy nejrychlejší časy v každé kategorii dle rozpisu výher. K nahlédnutí bude na místě.

9. Bonusová hra o svezení se vedle Miroslava Jakeše ve voze Škoda Fabia R5 je určena pro osoby starší 13 let. Cenu získají 3 nejrychlejší účastníci kategorie R5, kteří zároveň dosáhnou lepšího času než Miroslav Jakeš. Další 2 jízdy s Miroslavem Jakešem získají dva nejrychlejší účastníci kategorie R2, kteří zároveň překonají čas Adama Březíka. Celkem je tedy k dispozici 5 jízd v soutěžním voze s Miroslavem Jakešem. Pokud nikdo nepřekoná ani jednoho z jezdců rally v dané kategorii, budou tyto bonusové spolujízdy vylosovány ze všech účastníků v každé kategorii dle klíče 3x R5 a 2x R2. Stejný postup bude zvolen i v případě, že jednoho z jezdců porazí menší počet účastníků, než je počet jízd, zbývající jízdy se tedy vylosují. Termín uskutečnění této spolujízdy bude stanoven plánovaným testováním Miroslava Jakeše a jeho týmu, jež se jednotlivým účastníkům včas ozvou a sdělí přesné informace. Pokud se výherce nedostaví ve stanoveném termínu, výhra může propadnout. Stejně tak, pokud bude mít výherce problém s velikostí standardní závodní sedačky spolujezdce. Jízdu však může darovat. V případě, že bude výherce nezletilý, je vyžadován písemný souhlas a přítomnost zákonného zástupce při jízdě. Pokud se zákonný zástupce nezletilého nedostaví, výhra automaticky propadne. 

10. Výherci budou předem (v sobotu 22. 8. 2020 ve večerních hodinách) informováni o výhře a budou vyzváni k osobní účasti na předávání cen, které proběhne v OZC Zlaté Jablko v neděli 23. 8. 2020 v 17:00. Pokud se výherce nedostaví osobně v neděli 23. 8. 2020, může si cenu vyzvednout do pátku 28. 8. 2020 do 16:00 v sídle Rallye Zlín spol. s r.o., Hornomlýnská 3715, 760 01 Zlín. Pokud ani tak neučiní, výhra propadne zpět organizátorovi soutěže.

11. Obsluha trenažéru může účastníka ze soutěže kdykoliv vyloučit pokud:

            - bude jakýmkoliv způsobem poškozovat zařízení trenažéru i celé expozice

            - jeho chování bude jakkoliv vulgární a v rozporu s dobrými mravy a fair play

            - jeho jízda bude až příliš dlouhá, popřípadě bude často havarovat, vztahuje se i na test

            - jež se bude nacházet ve stavu, který se neslučuje s náročností této soutěže

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace