1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "PŘED SVATBOU"

Lifestyle blog: "PŘED SVATBOU"

Pamatujete si na „Velkou valentýnskou soutěž“ o svatební balíček v hodnotě 100 000 Kč, která proběhla ve Zlatém Jablku v únoru? V červnu jsme společně s výherci soutěže – Viktorem a Magdou vybírali vysněné svatební šaty pro nevěstu ve Svatebním studiu Dany Svozílkové, skvěle padnoucí oblek pro ženicha ve STEILMANN/STONES a prstýnky v Klenotnictví JOLLEO, které spojí jejich lásku už příští sobotu v kostele ve Zlíně.

V září přišla na řadu další cena ze svatebního balíčku – květinová výzdoba od Květinářství Orchidej. Svatební den je jeden z těch, na které se nezapomíná. To jak vypadá a probíhá je odrazem každého páru a mnoho o jejich vztahu vypovídá. Na Viktorovi s Magdou vidíte na první pohled, že se berou z opravdové lásky a celé svatební přípravy prožívají společně, takže ten den s velkým D bude opravdu o nich dvou a jejich lásce.

Při první schůzce v květinářství byl Viktor trochu v pozadí a téma květinové výzdoby a svatební kytice pro nevěstu nechal na Magdě, která o té své kytici měla zcela jasnou představu. S floristkou se dohodly na kytici z drobných kvítků něžného heřmánku v kombinaci s bledě modrými květinami. Hlavní roli v květinové výzdobě by měly hrát i velké hortenzie, které se skvěle hodí k podzimní svatbě.

V Květinářství Orchidej vám připraví květinovou výzdobu opravdu na míru a podle vašich představ. První schůzka je informační, aby floristka zjistila vaši představu, v jakém ročním období a na jakém místě se svatba koná. Samozřejmě si můžete připravit fotky jako inspiraci nebo si říct jakou květinu chcete, aby vaše kytka a celá výzdoba obsahovala určitě. Zbytek se ladí na dalších schůzkách. Určitě si nechejte i poradit, protože ne všechny květiny se k sobě hodí nebo třeba některé jsou samozřejmě mimo sezónu i několikrát dražší, takže je důležité si říct vaši představu a barevný koncept svatby a pak ladit detaily. V květinářství vám zapůjčí i vázy a svícny a jiné dekorativní předměty.

Další ceny z balíčku jako je poukaz na služby kadeřnického salonu PAUL ALLAN Hair Design pro nevěstu i ženicha, dárkový poukaz na fotoslužby od CEWE Fotolab, dárkový poukaz na nákup kosmetického balíčku „Krása z růží“ od Manufaktury, poukaz na nákup televize značky JVC z prodejny Datart, nebo třeba víkendový pobyt pro dvě osoby ve Spa Hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích si pár vybere ještě před svatbou, kromě víkendového pobytu ve Velkých Karlovicích, který je čeká až po svatbě.

Viktorovi a Magdě přejeme, aby jejich vztah vydržel všechny překážky a hlavně aby si svůj velký den, který připravují už několik měsíců, užili i v této době.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace