1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Zapište si"

Lifestyle blog: "Zapište si"

Rok 2020 byl pro nás všechny velkou a docela nečekanou výzvou. Mnoho z nás do nového roku 2021 vstupovalo s optimismem a vírou v nové začátky. A to je dobře. Víte, že optimisté žijí déle? Je to vědecky dokázáno. Takže si ten optimismus udržte. Vyplatí se vám to.  Ale udržet si tento stav není jednoduché, především v dnešní době.

Zkuste na to jít odvážně a stanovte si velké cíle. A abyste jim šli naproti a dosáhli jich, změňte způsob, jakým se na svět díváte a hlavně si to zapište! Protože „co je psáno, to je dáno“. A nebude cesty zpět, nebude čas na výmluvy.

Takže jestli jste si ještě nekoupili diář na tento rok, máte ještě šanci. Možná jste si už zvykli používat jen kalendář v mobilu. Ale ty „papírové“ mají své výhody. Zkuste ho brát jako opravdového průvodce vašim rokem. Nepiště si do něj jen termíny schůzek, ale i své myšlenky, zážitky, momenty, které si chcete pamatovat a třeba právě i svou cestu za svými cíli. Sami si tak můžete vytvořit svůj vlastní motivační diář. Protože motivaci momentálně potřebujeme všichni.

A jak vybrat ten správný pro vás? Jako první si položte otázku, na co všechno chcete diář používat. Aby splnil vaše očekávání – chcete mít každý den zvlášť nebo mít jasný přehled o celém týdnu, který vás čeká, chcete si do něj hodně psát a lepit poznámky? Naštěstí nabídka diářů, ale i zápisníků je téměř nekonečná. A jestli si jej chcete prohlédnout a dostatečně si jej osahat a prozkoumat, tak v ALBI můžete. U nás ve Zlatém jablku, totiž prodejna ALBI patří k těm, které mají otevřeno. A výběr je tady opravdu velký.

V kolekci ALBI DIÁŘŮ najdete MOTIVAČNÍ DIÁŘE s barevným kalendáriem, které vás povzbudí a které úžasným způsobem pro Albi vytvořila kaligrafka Hana Krasopiska. Novinkou v nabídce jsou NEDATOVANÉ DIÁŘE s kroužkovou vazbou, které jsou určeny především ženám a hodí se právě jako zápisníky. A líbit se vám budou i ty v pastelových barvách se zapínáním, kde najdete i spoustu doplňků v podobě samolepek, pravítka, gumy, bločku a dalších drobností, které vás budou provázet vašim rokem 2021.

Na facebooku ALBI teď můžete navíc o jeden takový motivační diář soutěžit. Kompletní pravidla tady: na.albi.cz/pravidla nebo na Albi Česká republika facebooku, kde se přímo soutěží.

Tak vzhůru do toho!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace