1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "UŽIJTE SI LÉTO S PANDOROU"

Lifestyle blog: "UŽIJTE SI LÉTO S PANDOROU"

Daleké cesty nám přinášejí nový vítr do plachet, novou energii a inspiraci. Samozřejmě i odpočinek a nové zážitky. Léto bez moře. Dokážete si to představit? Nebo naopak dáváte přednost jiné dovolené? Dnes začínají dva měsíce prázdnin a i nás, co už do školy nechodíme, čeká trochu uvolněnější letní režim a snad i nějaká dovolená.

Nostalgické vzpomínky na léto a moře ožívají v nové kolekci šperků PANDORA, kterou najdete v prodejně ve Zlatém jablku. Stačí zavřít oči a zasnít se. Co vidíte? Nekonečný horizont oceánu, divoké vlny moře, písečné pláže a sbírání mušlí na památku nebo syté barvy a omamné vůně? Každý z nás si asi představí něco jiného a možná i pro vás má mušle dovezená z dovolené před pár lety zvláštní význam. A právě to nám chtěli designéři značky připomenout. Ty maličkosti, které dokáží být tak velké a pro nás osobně důležité.

Oceán, říše plná divů a barev, právě z něj vychází nádherné šperky a výsledkem je kolekce, která vás provede podmořským světem a jeho poklady. Vtáhne vás do sítí vzpomínek na léto a bezstarostné dny plné slunce a smíchu. A to potřebujeme všichni. Vzpomínat a smát se.

Na každém šperku z této letní kolekce najdete symboly oceánu jako jsou mušle, perličky, vlny, mořské hvězdice, delfíny a vše spojuje nekonečně hluboká modrá barva.

Vyberte si oblíbený náramek a na něj přívěsek, náušnice nebo třeba prstýnek z malých mušlí, který se tak líbil nám. Zkrátka to, co vám připomene mořské hlubiny, ať už budete dovolenou trávit kdekoliv. Užijte si léto a sněte o modrém a nekonečném oceánu.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace