1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Z léta do podzimu. ROVNOU?

Lifestyle blog: Z léta do podzimu. ROVNOU?

Smutníte už teď po létu nebo s radostí vítáte podzimní šatník? Než podzim vypukne naplno – no, ono vlastně počasí tento týden připomíná spíš říjen, a ne konec srpna – čeká nás ještě krásné BABÍ LÉTO! My tomu věříme a těšíme se na něj moc, protože to je období, kdy ještě můžeme nosit letní šaty, ale můžeme si hrát s vrstvením a doplňky! A prostě není nad hedvábné šaty spolu s vlněným svetrem nebo šaty a k nim nízké kozačky. Zkrátka začíná hra zvaná VRSVENÍ! A té se meze nekladou. Záleží na vás a vašem citu. Naše rada? Materiály kombinujte, barvy ne. Obléct se tón v tónu je velmi „chic“ a velmi trendy.

Na inspiraci pro toto přechodné období zašly do Orsay a rovnou jsme vám nafotily několik outfitů. A jak vidíte, držely jsme se hodně „monochromaticky“. Protože ono to funguje a vynikne tak přesně to co má. Smetanově krémová a béžová jsou barvy, které by rozhodně neměly ve vašem šatníku chybět. A právě jim velmi svědčí, když je nemícháte s jinými barvami. Právě tady to zkuste tón v tónu a možná budete překvapená, jak skvěte to vypadá. Úpletové šaty s jemným vzorem a výraznými rameny doplňte dlouhou vestou stejné barvy a k nim zvolte výraznou hnědou na doplňcích.

Žlutá je zas barva, která je celkem opomíjená, ale na podzim je perfektní. Nám se zalíbily další úpletové šaty s nápadnými zlatými knoflíky a překřížením, díky kterému vyniknou vaše křivky přesně tak, jak mají.

U Báry vidíte, že to funguje i s výrazným vzorem. Klidně si oblečte kalhoty a top ve stejném vzoru. Navíc tento komplet je velmi pohodlný a v duchu trendu, kterému velmi nahrál poslední rok – „pyjama outfit“. Pokud k takto vzorově monochomatickému základu přidáte kabát a kabelku v barvě, která jej nenápadně doplní, můžete vyrazit do města i do kanceláře.

A na závěr máme klasiku, která z módy nevyjde nikdy – tmavé rifle a bílý svetr. Tady prostě neuděláte chybu. Pokud se ale chcete trochu odvázat, přidejte jeden výrazný kousek. Třeba vestu s květinovým vzorem. Vesta je další kousek, který v nadcházejícím období vynosíte hodně. Než se přesuneme ke kabátům a teplým péřovým bundám.

Tak podzimu zdar, ale to babí léto, to ještě bude!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace