1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "ALBI – dárky pro všechny"

Lifestyle blog: "ALBI – dárky pro všechny"

Děti odpočítávají poslední dny do Ježíška a vy možná ještě pořád přemýšlíte čím jim udělat radost. A nejen jim, ale i zbývajícím členům rodiny. Možná jste nákupy dárků nechali zase na poslední chvíli jako každý rok. Nebojte, vždy to jde zachránit.

Dárky pro všechny a na jednom místě? Jde to! V ALBI v prvním patře Zlatého jablka koupíte dárky pro babičky, dědečky, rodiče, bráchu, ségru i pro kamarády nebo kolegy z práce. Ať už hledáte malou drobnost, která doplní větší dárek nebo prostě jen udělá radost, ale i větší dárky, tady určitě vyberete.

Pořád tápete? Máme pro vás několik tipů na skvělé vánoční dárky, které ještě stíháte nakoupit i zabalit. Nezapomeňte totiž i na originální zabalení – výběr balících papírů, papírových tašek, mašlí a cedulek je tady opravdu obrovský. Ale zpět k tomu hlavnímu – co vybrat?

Voňavé svíčky a difuzéry si můžete nakombinovat podle libosti nebo šáhněte rovnou po dárkovém balení. Takovýto dárek potěší ženy všech věkových kategorií. Krásným dárkem bude i polštář nebo balíček pro domácí odpočinek – zvlášť pro ty, kteří milují dlouhé koupele.

Hrnek a ponožky jsou naprostou vánoční klasikou, a pokud si opravdu nevíte rady, tak tím nic nezkazíte. Chce to ale trochu nápaditosti. K hrnečku můžete rovnou zabalit i lahodnou medovinu nebo sirup Kitl. To se na dlouhé zimní večery a na zahřátí vždy hodí.

Klukům i pánům se bude hodit přívěšek na klíče a pro ty hravější třeba hlavolam. Dětem udělá radost jakákoliv hra a těch je tady opravdu hodně. Pro holky i pro kluky. A pokud je chcete i trochu vzdělávat, kupte jim interaktivní svítící a mluvící glóbus. Ten bude nejen super školní pomůckou, ale i hezkou dekorací v pokoji. Malé parádnice si zase můžou zkusit něco ušít na svém prvním šicím stroji.

V Albi najde opravdu krásné dárky pro celou rodinu. Udělejte si čas a zajděte na vánoční nákupy k nám do Zlatého jablka.

Tak šťastné a veselé!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace