1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "TY NEJLEPŠÍ DESKOVÉ HRY Z ALBI"

Lifestyle blog: "TY NEJLEPŠÍ DESKOVÉ HRY Z ALBI"

Ještě nějakou dobu si budeme užívat dlouhé zimní večery, ale někdy je potřeba změnit program a odpočinout si od filmů a seriálů. Jak trávit kvalitně čas s rodinou, dětmi nebo třeba s kamarády na horách? Pusťte se do deskovek! Existuje jich opravdu celá řada a nabídka v Albi ve Zlatém jablku je téměř nekonečná. My jsme pro vás udělali malý výběr těch nejzajímavějších. A vy už můžete jen hrát!

Hry pro děti

S dětmi můžete hrát klasické zábavné hry jako třeba Člověče nezlob se nebo hry, které je naučí spoustu věcí. Jako třeba rychle reagovat, procvičovat paměť, trénovat trpělivost a také mohou získat znalosti z různých oborů. Nejdůležitější je ale společně strávený čas. V Albi najdete vzdělávací hry i pro nejmenší děti – naučí se nejen abecedu, ale také zajímavosti ze světa. Tyto hry na procvičení paměti najdete pod edicí „V kostce plus“ a jsou určeny pro děti od 4 let. Ty starší si mohou opakovat znalosti ze školy s kvízovými hrami.

Super jsou hry z edice „Objevuj a tvoř“. Tady si děti naopak vyzkouší dovednosti a manuální zručnost. Holky si doma otevřou nehtové studio nebo stánek s trdelníkem. Kluci mohou objevovat vesmír i svět dinosaurů.

Hry pro dospělé

Hrát si mohou i dospělí a na horské chatě si užijete nejen takové klasiky jako jsou Monopoly, Dostihy a sázky nebo Poker, ale třeba i Únikovku nebo Pivní hru.

Rodinné hry

Mezi nejoblíbenější novinky patří rozhodně Karak – původní česká rodinná hra, při které se každý z hráčů zhostí jednoho hrdiny a vyrazí s ním do labyrintu pod hradem Karak bojovat s nestvůrami a získávat zbraně a poklady. Pokud patříte mezi fandy českých seriálů nebo filmů, neměla by vám uniknout hra k filmu Gump nebo k seriálu Modrý kód.

A nezapomeňte, kdo si hraje, nezlobí!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace