1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Do formy!"

Lifestyle blog: "Do formy!"

Jaro klepe na dveře a je na čase se probrat ze zimního spánku a přemýšlet nad tím, jak se dostat zase do formy. A tím nemyslíme jen vyrýsovat svaly do plavek a letních šatů, ale zkrátka dostat tělo i mozek trochu „do pohody“. Dobíjet baterky po zimě totiž nemusíte jen dobrým a zdravým jídlem, ale hlavně pohybem. Ten je pro naši psychickou pohodu možná ještě lepší!

Ať už si pro vyplavení endorfinů vyberete ranní běh, posilovnu, jógu nebo klidně jen procházku se psem, vybavte se správným oblečením! A protože my víme, že funkční oblečení může být zároveň stylové, máme pro vás tip! A možná tam, kde byste jej nečekali. V prodejně GUESS, kterou ve Zlatém jablku najdete v prvním patře. 

Kolekce #GUESSAActiveje i přes ikonickou grafiku značky nenápadná a přesto, nebo možná právě proto, je nadčasová. Zároveň ji ale nechybí výrazné prvky a propracované detaily. Jako třeba překřížená ramínka sportovní podprsenky, zapínání zipu na mikinách nebo výrazné švy na legínách. Součástí jsou i karimatky, které barevně ladí a také lahve na vodu. Takže budete vyladěná do posledního detailu.

Asi nejvíce nás baví ty tlumené barvy, které můžete nekonečně navzájem kombinovat. Na to, co jsme vyzkoušely my, se podívejte na fotkách. Značka Guess nabízí i takové outfity, které můžete nosit v pohodlí domova, ale i tehdy, kdy budete čas trávit aktivně. Zároveň se v nich nemusíte stydět vyrazit do města, na nákup nebo na cesty. Široké černé tepláky a krátká mikina vám zaručí nejen pohodlí, ale i styl. A nezapomeňte na tenisky! Ty máme také Guess a společně to funguje skvěle!

Takže my vybíháme! Je třeba tomu jaru jít trochu naproti, co?

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace