1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: SKOČTE ROVNOU DO LÉTA A IDEÁLNĚ V NOVÝCH BOTÁCH

Lifestyle blog: SKOČTE ROVNOU DO LÉTA A IDEÁLNĚ V NOVÝCH BOTÁCH

Zatímco nakupujete nové šaty a letní outfity, nezapomínejte na jeden z nejdůležitějších doplňků vašeho letního šatníku – BOTY! Ty totiž mnohdy oživí i jednoduchý look nebo dají nový rozměr starším šatům, které tak ráda nosíte. Kam jít na ty nejlepší letní boty? Nás nikdy nezklame prodejna INN shoes ve Zlatém jablku!

A které boty si tady vybrat? SANDÁLKY A PANTOFLE jsou nejen trendy, ale hlavně jsou perfektním doplňkem jakéhokoliv letního outifitu. Vypadají skvěle k šatům i kalhotám a jsou pohodlné na celodenní nošení.

V nové kolekci INN shoes vedou zlaté detaily, kůže nebo přírodní materiály a výrazné pásky, mnohdy až ke kotníkům. Najdete tady černou klasiku, neokoukané hnědé odstíny, ale nechybí ani barvy – zářivá růžová, oranžová nebo jemné pastelové odstíny.

Pokud se nechcete spoléhat jen na pohodlí, zvolte PODPATKY. Ty vám dodají šmrnc a sexy vzhled a hodí se nejen k šatům a sukním, ale vypadají skvěle i k riflím a košili a můžete tak vyrazit klidně do práce. Dokonalé jsou ty černé s překříženými silnými pásky, jsou neuvěřitelně pohodlné a měkoučké, takže v nich vydržíte celý den. Pokud se chcete vrátit do 70. let a nebojíte se posledních módních trendů, vyberte si DŘEVÁKY. Možná si pamatujete, jak je nosila vaše maminka a nyní jsou zpět. Nejlépe budou vypadat s denimem – nejen s riflemi, ale třeba i k riflovým sukním a šatům.

Poslední trendy jsou hodně různorodé a nosí se opravu téměř všechno. Můžete si vybrat mezi kulatou nebo hranatou špičkou, pohodlnými rovnými sandálky nebo páskové sandálky s podpatky. I podpatky jsou různé – nízké, vysoké, tenké, široké nebo platformové. Nakonec se vše bude řídit podle vašich představ, vyberte si, co se líbí vám. Protože ať to bude cokoliv, dokonale to doplní váš celkový look. Boty z INN shoes jsou totiž jedinečné a jsou rozhodně sázkou na jistotu.

Přejeme vám krásné léto!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace