1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: DĚKUJI PANÍ UČITELKO

Lifestyle blog: DĚKUJI PANÍ UČITELKO

Už za pár dní se třídami rozlehne poslední zvonění a začnou prázdniny! Máte tedy nejvyšší čas začít přemýšlet o DÁRKU PRO PANÍ UČITELKU NEBO PRO PANA UČITELE. I oni si po náročném školním roce zaslouží pořádný odpočinek, a proto jim kromě květiny věnujte i krásně voňavý dárek, kterým jim dopřejete kýžené chvilky pohody a relaxace.

Máme pro vás pár tipů na dárky pro nejhodnější paní učitelky i pro ty nejlepší pány učitele. A kam na ně jít? No přece do naší MANUFAKTURY ve Zlatém jablku! Jejich kosmetika a ostatní doplňky jsou českého původu a plné krásných vůní a potěší tak každého. A hlavně jsou tady na konec školního roku připravení – koupíte zde dárkové balíčky s cedulkou „Děkuji, paní učitelko“ a samozřejmě vám nachystají i balíček podle vašeho vlastního výběru. My doporučujeme relaxační soli do koupele, krémy na ruce, šampóny a sprchové gely nebo třeba poctivé sirupy pro přípravu domácích limonád.

Pokud chcete před začátkem prázdnin poděkovat i panu učiteli, tak vyberte něco z pánských bestselerů, které jsou plné bylin, jež jsou nejvhodnější pro specifické potřeby mužské pokožky a vlasů. Mezi produkty pro pány najdete kosmetické pomocníky pro každodenní použití, protože kvalitní kosmetika už dávno není jen výsadou žen. Design balení a lahviček pánské řady je navíc stylový a hravý a plný retro kreseb různých dopravních prostředků a potěší tak jejich chlapeckou duši. Zkrátka tady najdete vhodný dárek, který udělá radost.

Přejeme všem rodičům klidný konec školního roku, dětem prázdniny plné zážitků a učitelům zasloužený odpočinek!

Krásné léto!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace