1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: NEJLEPŠÍ KNIHY NA LÉTO

Lifestyle blog: NEJLEPŠÍ KNIHY NA LÉTO

Vybavte se na léto. A teď nemáme na mysli nové šaty, slamák ani opalovací krém. I když tohle všechno by vám nemělo chybět v kufru až pojedete na dovolenou. Rozhodně si tam nechejte místo i na pár KNIH!

A jaké lehké, vtipné, zajímavé a inspirativní čtení jsme vám v LUXORU ve Zlatém jablku vybraly my? Máme pro vás vše – romantiku, příběhy, novinky pro náctileté i tipy na výlety.

Pokud si plánujete léto v Čechách a chystáte se objevovat zajímavá místa u nás, tak si můžete po večerech listovat v TOULAVÉ KAMEŘE a plánovat výlety na víkendy. Pro rodiče s dětmi máme krásnou knihu HRAVÝ PRŮVODCE ČESKEM, kde najdete tipy na výlety, které nadchnou nejen děti, ale i rodiče. Kniha je nádherně ilustrovaná a s tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek. Poznáte kraj blanických rytířů, půvaby Šumavy nebo největší skalní město v Evropě. Vydáte se údolím Vydry, do magického ráje poustevníků, za zkamenělou pohádkou, do českého Betléma či za bohem Radegastem.

Najdete tady, ale i spoustu další knih, které vás zavedou do Alp nebo vám odhalí všechny památky Čech, Moravy i Slezska.

Asi jako k podzimu a dlouhým zimním večerům patří napínavé detektivky a dlouhé příběhy, k létu patří oddechová literatura a trocha romantiky. Takže jsme vám vybrali i nový román Danielle Steel ŠTĚSTÍ V NEŠTĚSTÍ, knihu povídek ZÁJEZD SNŮ od Haliny Pawlovské, a pokud se chcete zasmát, tak rozhodně nezklame další český spisovatel Patrik Hartl. Z českých novinek by vám ještě neměla uniknout PREZIDENTKA, která právě boduje i v Golden Apple Cinema a vyšla i knižně.

A nakonec pro vás máme ještě jeden tip! Ve speciální nabídce Neoluxoru „VYBAVTE SE NA LÉTO“ najdete opravdu mnoho titulů až s 50% slevou. Rozhodně je z čeho vybírat! Užijte si krásné léto plné skvělých příběhů!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace