1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "PANDORA A VÁŠ LETNÍ PŘÍBĚH"

Lifestyle blog: "PANDORA A VÁŠ LETNÍ PŘÍBĚH"

Léto. Rozhodně jedno z nejkrásnějších období v roce. Prázdniny jsou téměř v polovině a my vám je chceme zpříjemnit trochou inspirace ze Zlatého jablka.

Obchodům vládnou slevy a výprodeje a vy už jste určitě ulovili ty nejlepší kousky, ve kterých si užíváte tyto horké dny ve městě nebo třeba někde u moře. Protože o to jde, zažívat dobrodružství, letní lásky a sbírat zážitky. A protože právě ty silné okamžiky potřebují drobné připomínky, je tady LETNÍ KOLEKCE PANDORA a vy si díky ní můžete poskládat svůj LETNÍ PŘÍBĚH. A nezapomeňte, že tady platí víc je víc!

Na letní atmosféru vás spolehlivě naladí tyrkysově modrá, která připomíná moře a najdete ji nejen na kožených náramcích, ale i na „mořských přívěscích“ v podobě malé chobotničky, želvy, ale i jednoduchých ozdob náramků a řetízků. Krásné jsou i náramky z perel, kterým budou slušet přívěsky s mušlemi.

Pokud jste spíše na zlaté šperky, určitě si zamilujete dlouhý řetízek s přívěskem kaktusu, který najdete i na náušnicích.

Kouzelné jsou, ale i malé přívěsky připomínající české léto – třešně, jahody nebo noční hvězdná obloha a stanování pod hvězdami. I takové tady najdete. Takže je jedno, kde trávíte svoje léto, vaše vzpomínky na něj si můžete nosit na ruce, v uších nebo na krku i na podzim.

Téměř vše tady mají jak ve stříbře, tak v pozlacených variantách – klasické zlaté a rose gold. Takže si vyberete podle toho, co nosíte vy. A pár kousků tady najdete i v pravém 14 karátovém zlatě. A ty rozhodně stojí za to! Minimálně o nich uvažovat.

Přejeme vám krásné léto plné nezapomenutelných zážitků.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace