1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "SLADKÝ PODZIM S OXALIS"

Lifestyle blog: "SLADKÝ PODZIM S OXALIS"

Umíte si představit podzim bez čaje? My tedy ne, a proto jsme vyrazily nakoupit zásoby do prodejny Oxalis ve Zlatém jablku. Vždy si tady i rády popovídáme a zajímá nás jaký je nejoblíbenější čaj, jaké jsou novinky a čemu dávají zákazníci přednost. Jsou totiž dva druhy zákazníků – ti, kteří si chodí pravidelně pro stále stejné čaje, a ti kteří zkouší pokaždé jiný. Také tady máte svoje oblíbené čaje, které kupujete pravidelně? Nebo rádi zkoušíte jejich novinky? S těmi Oxalis přichází pravidelně a my občas neodoláme a některou z nich vyzkoušíme. I když dáváme přednost osvědčeným čajům, které jsme si už oblíbily. Ale občas je potřeba vyzkoušet něco jiného a objevit další zajímavé chutě.

A protože Oxalis neustále vymýšlí nové produkty, které doplňují nabídku sypaných čajů, na podzim přišel, kromě nových čajových směsí, s ještě další NOVINKOU – OXALIS TEA SYRUPS! A to je novinka, kterou musíte ochutnat! Tyto čajové sirupy jsou vyrobené podle originální receptury, a jsou ideální nejen do čajů, ale i na výrobu domácích limonád nebo horkých nápojů. Slazené jsou třtinovým cukrem a neobsahují žádná umělá sladidla a barviva.

Sirupy jsou ve třech příchutích – Pu-Erh a černý rybíz, čínský zelený jasmínový čaj a arónie a poslední je Rooibos s rakytníkem a jablkem. Ten nám tedy nejvíce evokuje podzimní dny, a navíc bude plný vitamínu C, který je ideální pro nadcházející měsíce a zvyšování imunity. Jak jste si určitě všimli, tak každý obsahuje koncentrát z různých druhů čajů (černého, zeleného a ovocného) a ten je doplněný o příchuť ovoce. Určitě si je zamilujete na první ochutnání.

No, my hodláme vyzkoušet všechny tři druhy! Co vy, už jste je ochutnali?

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace