1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "KRÁSA NA DOTEK"

Lifestyle blog: "KRÁSA NA DOTEK"

Podzim je tady v celé své kráse a my si ho chceme užít hlavně venku! Proto musíme zůstat v teple a volit vhodné oblečení. Díky měkkému kašmíru budou studené a nevlídné podzimní dny mnohem příjemnější. A kam jít pro tento kousek hřejivého podzimu? Do Zlatého jablka do prodejny Intimissimi!

Střihy jsou jednoduché, nadčasové a přitom trendy. Takže tady najdete kulaté výstřihy i ty do V nebo roláky. Kašmírová kolekce není novinkou, nové jsou ale barvy. V podzimní řadě najdete klasickou smetanovou, černou a béžovou, které oživují odstíny červené, růžové, meruňkové a také krásná fialová. A protože i podzimní příroda je plná barev, dejte jim prostor i ve vašem šatníku.

Fialová je trendy. Víc, než si myslíte. A proč se omezovat na základní barvy, když si můžete užívat mnoho dalších. A tato barva mnoha odstínů patří mezi skryté poklady.

Tyto lehoučké svetříky vás zahřejí víc, než si myslíte. Jsou skvělé nejen na doma, ale také je můžete vrstvit třeba pod sako. Přidejte džíny a máte skvělý outfit do kanceláře nebo na procházku městem. A nečekejte až si proměnlivé podzimní počasí rozmyslí, jak zrovna bude. Oblékejte se chytře, vrstvu po vrstvě, nemusíte totiž nutně chodit nabalená jako byste čekala první sníh. A navíc se s přicházející zimou nemusíte vzdávat letních barev a nálady. Zkrátka jen volte přírodní a teplé materiály v hřejivých barvách.

S námi máte přehled nejen o módních trendech, ale i o tom, co se děje ve Zlatém jablku. Sledujete nás na Instagramu @zlatejablko

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace