1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "KNIHOMÁNIE"

Lifestyle blog: "KNIHOMÁNIE"

V Knihkupectví Luxor ví, že pod vánoční stromeček patří knížky, spousta knížek! A proto nadělují dárky už od listopadu. A jaké máme namysli? K těm nejlepším knižním novinkám letošních Vánoc získáte od Luxoru dárek! Akce platí až do konce listopadu, takže máte ještě spoustu času na výběr těch nejlepších příběhů.

A abyste to měli jednodušší, máme pro vás pár tipů na knížky, které by vám rozhodně neměly uniknout. Výběr je opravdu široký, takže je jedno, jestli hledáte vhodnou knihu pro maminku, taťku, sestru, bratra, babičku, malé, velké…pro každého je tady něco.

Ve výběru najdete i knihy českých autorů, v tomto případě autorek - Irena Obermannová a její kniha Přítelkyně nabízí retro příběh o ženském přátelství i nepřátelství. Dvě velké přítelkyně, které si ublíží, ztratí se jedna druhé, ale zase k sobě najdou cestu. To zní jako ze života, co? Velký příběh slibuje i kniha Vlaštovčí kopec. Tento dojemný román se bude líbit fanouškům bestselleru loňského roku – knihy Kde zpívají raci. Pokud jste ji nečetli nebo vám nějakým záhadným způsobem unikla, kupte si i tuhle. Nebudete litovat, je krásně napsaná a příběh vás doslova pohltí.

Určitě si pamatujete knihu Dědina od spisovatelky Petry Dvořákové. Ta nyní přichází s knižním titulem Zahrada, která je o hledání smyslu života mezi stromy a květinami jedné zanedbané zahrady.

Milovníkům britské královské rodiny, ale nejen jim, nechá nahlédnout do života nejdéle vládnoucí panovnice biografie Královna. Ta nabízí čtenářům velmi podrobný a zasvěcený pohled na život Alžběty II., který zasazuje do historických i kulturních kontextů.

Nezapomněly jsme ani na dětský svět knih. Belinda a tajemný výlet nebo Cestovní kancelář JinoSvěty

zní jako skvělé dárky pro dospívající. 

Takže, ještě jednou. Jen do 30. 11. 2022 získáte ke každému z vybraných a označených bestsellerů KNIHU KŘÍŽOVEK A POUKÁZKU NA 50 Kč na další nákup jako DÁREK!

Tak hurá do Zlatého jablka na vánoční dárky! Nechceme vás znervózňovat, ale první advent je za dveřmi.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace